Tσιτσιπάς: Bράδυ (20.30) Τσικνοπέμπτης ο αγώνας με τον Σίνερ στο Ρότερνταμ!

Ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γιανίκ Σίνερ, για την φάση των «16» του τουρνουά του Ρότερνταμ είναι προγραμματισμένος να γίνει το βράδυ της Τσικνοπέμπτης (16/02) περίπου στις 20.30.

Tσιτσιπάς: Bράδυ (20.30) Τσικνοπέμπτης ο αγώνας με τον Σίνερ στο Ρότερνταμ!

Αφού έμαθε τον αντίπαλο του στην φάση των «16» του τουρνουά του Ρότερνταμ ο Στέφανος Τσιτσιπάς πληροφορήθηκε και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα του.

Ο «Στεφ» κι ο Γιάνικ Σίνερ θα αναμετρηθούν το βράδυ στις 20.30. της (Tσικνο)Πέμτης (16/-2) για την πρόκριση στα προημιτελικά

Oι δύο τους θ' αναμετρηθούν εκ νέου μετά από 25 μέρες.

Η τελευταία τους συνάντηση ήταν στις 22 Ιανουαρίου στη Μελβούρνη, με τον Τσιτσιπά να επικρατεί με 3-2 και να προκρίνεται στα προημιτελικά του Australian Open.

Οι Τσιτσιπάς και Σίνερ έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν έξι φορές, με τον Στέφανο να μετρά πέντε νίκες και μία ήττα (Ρώμη το 2020).

Από τα έξι ματς που έχουν παίξει οι δυο τους, τα τρία ήταν στο Masters της Ρώμης, τα δύο στο Australian Open κι έχουν άλλο ένα παιχνίδι στα ημιτελικά της Βαρκελώνης το 2021.

Τον νικητή στα προημιτελικά της Παρασκευής περιμένει ο 37χρονος, πλέον, Σταν Βαβρίνκα, με τον Ελβετό να νικά τον Ρισάρ Γκασκέ με 6-3, 6-3.