Σάκκαρη: Διαδικαστική πρόκριση, στα προημιτελικά της Ντόχα, επί της Αλεξαντρόβα (2-0 σετ)!

Η Μαρία Σάκκαρη απέδειξε την ανωτερότητα της επί της Ρωσίδας Εκατερίνα Αλεξαντρόβα και νικώντας την με 2-0 σετ (6-3, 6-2) προκρίθηκε στην 8αδα του τουρνουά της Ντόχα

Σάκκαρη: Διαδικαστική πρόκριση, στα προημιτελικά της Ντόχα, επί της Αλεξαντρόβα (2-0 σετ)!

Με... φόρα από την πρώτη της νίκη επί τενίστριας που βρίσκεται στην πρώτη 25αδα (σ. Ζενγκ στον 1ο γύρο του τουρνουά της Ντόχα) η Μαρία Σάκκαρη, πραγματοποιώντας άκρως πειστική εμφάνιση, δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στην, Ρωσίδα, Εκατερίνα Αλεξαντρόβα την οποία κέρδισε με 2-0 σετ (6-3, 6-2) περνώντας, σχεδόν... διαδικαστικά στην 8αδα της διοργάνωσης, που φιλοξενείται στην πρωτεύουσα του Κατάρ, για 3η σερί χρονιά!

Η 27χρονη Ελληνίδα (Νο7), ήταν πολύ καλύτερη από την πρεμιέρα της κόντρα στην Κινέζα (όπου χρειάστηκε 3 σετ), αναγκάζοντας τη 18η τενίστρια παγκοσμίως -που την Τρίτη είχε νικήσει εύκολα την, Τσέχα, Καρολίνα Πλίσκοβα (6-1, 6-2) - να προσπαθεί μάταια ν' ακολουθήσει το ρυθμό της.

Χρειάστηκε μόλις 81 λεπτά για να την αποκλείσει τ περιμένει πλέον την αναμέτρηση της Νο3 του ταμπλό, Καρολίν Γκαρσία, με την Τσέχα, Καρολίνα Μούχοβα (Νο123), για να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά.