Ζαμπέρ: Απέσυρε την συμμετοχή της από Ντόχα και Ντουμπάι

Ο Ονς Ζαμπέρ δεν θα αγωνιστεί στα σημαντικά τουρνουά σε Ντόχα και Ντουμπάι καθώς θα υποβληθεί σε επέμβαση και ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της στην Μέση Ανατολή. 

Ζαμπέρ: Απέσυρε την συμμετοχή της από Ντόχα και Ντουμπάι

Εκτός από τα δύο σημαντικά τουρνουά σε Ντόχα και Ντουμπάι θα μείνει η Νο3 του κόσμου Ονς Ζαμπέρ αφού θα υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση, όπως ενημέρωσε η ίδια.

Σε ανάρτησή της στα social media η Τυνήσια τενίστρια δεν αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για την επέμβαση, ωστόσο δήλωσε απογοητευμένη από την απόσυρσή της από τα εν λόγω τουρνουά.

Συγκεκριμένα, η Ζαμπέρ έγραψε:

«H ιατρική ομάδα μου αποφάσισε ότι πρέπει να κάνω μια μικρή επέμβαση, για να είμαι σε θέση να επιστρέψω στα γήπεδα και να αποδώσω καλά. Θα πρέπει να αποσύρω τη συμμετοχή μου από την Ντόχα και το Ντουμπάι και αυτό μου ραγίζει την καρδιά. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους θαυμαστές μου στη Μέση Ανατολή, που περίμεναν αυτή την επανένωση. Υπόσχομαι ότι θα επιστρέψω σε εσάς πιο δυνατή και υγιής».

Το 500άρι τουρνουά στην Ντόχα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 13-18 Φεβρουαρίου, ενώ το 1000άρι στο Ντουμπάι (το πρώτο 1000άρι της σεζόν) θα διεξαχθεί το διάστημα 19-25 Φεβρουαρίου.