Tσιτσιπάς: Επιστροφή στην Αθήνα για τον τρίτο τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης!

Ο φιναλίστ του Αυστραλιανού Οpen, Στέφανος Τσιτσιπάς, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και ξεκινά την προετοιμασία του για τους αγώνες της Εθνικής ανδρών κόντρα στο Εκουαδόρ για το Davis Cup που θα διεξαχθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ («Νίκος Γκάλης») 

Tσιτσιπάς: Επιστροφή στην Αθήνα για τον τρίτο τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης!

Επί Ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφήνοντας πίσω του τον τελικό του Αυστραλιανού Οpen κι εστιάζοντας στην αναμέτρηση της Εθνική ομάδα τένις στα πλέι οφ του Davis Cup κόντρα στο Εκουαδόρ στο διαμορφωμένο κατάλληλα court στην κεντρική σάλα του κλειστού του ΟΑΚΑ («Νίκος Γκάλης»).

Ο 24χρονος πρωταθλητής μας αποτελεί πόλο έλξης για τις συγκεκριμένες αναμέτρησεις κι από την ομοσπονδία περιμένουν περισσότερους από 15.000 θεατές στις κερκίδες (ήδη 12.000 έχουν διατεθεί...) για να ενισχύσουν τον 3ο τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης, όπως και τους υπόλοιπους της εθνικής μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 4 και 5 Φεβρουαρίου και η πλήρης σύνθεση της ομάδας της Ελλάδας, με δικαίωμα αλλαγών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ITF είναι οι: Στέφανος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Αλέξανδρος Σκορίλας, Αριστοτέλης Θάνος.

Αρχηγός αποστολής ο Απόστολος Τσιτσιπάς και εθνικός προπονητής ο Δημήτρης Χατζηνικολάου.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί τόσο το Σάββαρο όσο και την Κυριακή. Την πρώτη μέρα οι αγώνες αρχίζουν στις 11:00 και το πρόγραμμα στο κλειστό μπάσκετ του ΟΑΚΑ έχει δύο αγώνες στο απλό.

Την Κυριακή οι αγώνες αρχίζουν στις 12:00 και θα δούμε έως και 4 αγώνες. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει σίγουρα στο διπλό. Η κλήρωση από την οποία θα προκύψει το πλήρες πρόγραμμα θα γίνει την Παρασκευή (3/2) στις 13:30.