Μάρεϊ: Δεν θα παίξει τελικά στο Ρότερνταμ

Το Αυστραλιανό Όπεν καταπόνησε αρκετά τον Άντι Μάρεϊ, ο οποίος επέλεξε να αποσύρει την συμμετοχή του από το 500άρι τουρνουά του Ρότερνταμ (13-19/2). 

Μάρεϊ: Δεν θα παίξει τελικά στο Ρότερνταμ

Ο Άντι Μάρεϊ, μετά την πολύ απαιτητική εβδομάδα του στην Αυστραλία, όπου έπαιξε 14 ώρες τένις και έδωσε τρεις σπουδαίες μάχες κόντρα σε Ματέο Μπερετίνι, Θανάση Κοκκινάκη και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, έκανε γνωστό πως δεν θα επιστρέψει άμεσα στην αγωνιστική δράση.

Ο 35χρονος Βρετανός, είχε αποδεχθεί την Wild Card των διοργανωτών του ΑΒΝ Amro Tournament στο Ρότερνταμ (ΑΤΡ 500), όμως την Δευτέρα (30/1), γνωστοποίησε πως δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί στο θεσμό φέτος.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Νο1 τενίστας του κόσμου, ανακοίνωσε πως δεν είναι ακόμη έτοιμος να επιστρέψει στο τένις την εβδομάδα 13 – 19 Φεβρουαρίου, με τον Ολλανδό, Ταλόν Γκρίκσπουρ, να λαμβάνει εκείνος την Wild Card.

Όσον αφορά τον Σκοτσέζο, αναμένεται να αγωνιστεί στο ΑΤΡ 500 τουρνουά του Ντουμπάι, την εβδομάδα 27 Φεβρουαρίου – 4 Μαρτίου, με στόχο μια καλή πορεία που θα τον φέρει εκ νέου στο Top50 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μετά τον αποκλεισμό του στον 3ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν, ο Σερ Άντι, κέρδισε μόλις δυο θέσεις στον πίνακα της ΑΤΡ, ανεβαίνοντας στο Νο64 κόσμου.