Τζόκοβιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι μου μέχρι τώρα στη σεζόν»

Απόλυτα ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς με την εμφάνισή του και τη νίκη επί του Αυστραλού Άλεξ Ντε Μινόρ, μετά την πρόκρισή τους στους «8» του Australian Open.

Τζόκοβιτς: «Το καλύτερο παιχνίδι μου μέχρι τώρα στη σεζόν»

Ως το καλύτερο παιχνίδι του την φετινή σεζόν χαρακτήρισε ο Νόβακ Τζόκοβιτς τη νίκη του (6-2, 6-1, 6-2) κόντρα στον Αυστραλό Άλεξ Ντε Μινόρ, που του χάρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Australian Open.

Ο 35χρονος Σέρβος τενίστας, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, τόνισε ότι δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ στην επόμενη φάση του θεσμού θα αντιμετωπίσει πλέον Ρώσο Αντρέι Ρούμπλεφ.

«Σήμερα δεν ένιωσα τίποτα. Ευχαριστώ την ιατρική μου ομάδα, ευχαριστώ τον Θεό. Δεν θέλω να πανηγυρίσω πρόωρα, γιατί ξέρω πως μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος με την κίνησή μου και με τα χτυπήματά μου σήμερα. Δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι που δεν είδατε έναν μεγαλύτερο αγώνα σήμερα. Χαίρομαι που κέρδισα στα 3 σετ, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί σε ένα court.

Είναι πολλά που πρέπει να διαχειριστείς. Έμεινα συγκεντρωμένος σε όλο το ματς, γιατί ένα παιχνίδι τένις μπορεί να αλλάξει από έναν μόνο πόντο. Θεωρώ ότι έπαιξα το καλύτερο παιχνίδι μου μέχρι τώρα στη σεζόν», υπογράμμισε ο Τζόκοβιτς.

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ρούμπλεφ, ο «Νόλε» απάντησε:

«Είναι ένας σταθερός παίκτης Top 5 και Top 10 τα τελευταία χρόνια. Έχει μια απίθανη φλόγα στο forehand, αλλά και στο service».