Τσιτσιπάς: «Ένιωσα σαν ήμουν έναν αιώνα στο κορτ»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη που κατέκτησε επί του Γιάνικ Σίνερ στο Australian Open.

Τσιτσιπάς: «Ένιωσα σαν ήμουν έναν αιώνα στο κορτ»

Ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκαμψε την αντίσταση του Γιάνικ Σίνερ και πέρασε στα προημιτελικά του Australian Open.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής είπε: «Ήταν μεγάλο παιχνίδι νιώθω σαν να ήμουν έναν αιώνα στο κορτ. Σπουδαία βραδιά. Ήταν απίστευτο!»

Σε ερώτηση για τη στήριξη του κόσμου απάντησε: «Είμαστε εδώ, το κάνουμε μαζί αυτό, χαίρομαι που μοιράζομαι στιγμές μαζί σας, δεν είναι εύκολο. Αντιμετώπισα έναν σπουδαίο αντίπαλο σήμερα, που έπαιξε απίστευτο τένις στο τρίτο και τέταρτο σετ. Έμεινα ήρεμος όπως συνήθιζε να κάνει ο κύριος Λέιβερ στις μέρες του, νιώθω το πρόσωπο μου καίγεται από την προσπάθεια σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να βουτήξω στον ποταμό της Μελβούρνης».

Για τις αναπροσαρμογές που χρειάστηκε να κάνει στο παιχνίδι του σχολίασε: «Θα μιλήσω με τεχνικούς όρους, αλλά θα προσπαθήσω να το εξηγήσω όσο καλύτερα γίνεται. Απελευθέρωσα τον καρπό μου και αυτό με βοήθησε να βγάλω περισσότερη ένταση. Αυτό άλλαξε πολλά, με βοήθησε να σερβίρω καλύτερα προς το τέλος, χωρίς να έχω ένταση στο σώμα και χαίρομαι που το συνειδητοποίησα».