Australian Open: Μεγάλες εκπλήξεις με αποκλεισμούς των Μεντβέντεφ, Τιάφο και Νόρι! (vids)

Εκτός συνέχειας του φετινού Αυστραλιανού Όπεν έμειναν από τον 3ο κιόλας γύρο ο φιναλίστ του 2022 Ντανίλ Μεντβέντεφ, όπως και οι Φράνσις Τιάφο, Κάμερον Νόρι. Απίστευτο ματς και νίκη με ανατροπή για τον Γιάνικ Σίνερ απέναντι στον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Australian Open: Μεγάλες εκπλήξεις με αποκλεισμούς των Μεντβέντεφ, Τιάφο και Νόρι! (vids)

Σε τουρνουά των εκπλήξεων εξελίσσεται το φετινό Australian Open τόσο για το τουρνουά των ανδρών όσο και των γυναικών. Μετά τον Ραφαέλ Ναδάλ, εκτός συνέχειας έμεινε και ο έτερος φιναλίστ του περσινού τελικού, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος υπέστη σοκαριστική ήττα από τον Σεμπάστιαν Κόρντα!

Ο Αμερικανός, γιος του σπουδαίου Τσέχου του παρελθόντος Πετρ Κόρντα, κατανίκησε τον Ρώσο τενίστα χωρίς μάλιστα να χάσει ούτε ένα σετ. Ο Κόρντα πέτυχε αναμφίβολα τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του, επικρατώντας με 7-6 (7), 6-3, 7-6 (4).

Θύμα έκπληξης και ο Φράνσις Τιάφο, καθώς ο Αμερικανός ηττήθηκε από τον Ρώσο Κάρεν Χατσάνοφ με 3-6, 4-6, 6-3, 6-7 (9). Το αυτό και για τον Βρετανό Κάμερον Νόρι, ο οποίος έχασε από τον άσημο Τσέχο Γίρι Λεχέτσκα με 7-6 (8), 3-6, 6-3, 1-6, 4-6.

Στα άλλα παιχνίδια του απλού ανδρών ο Χούμπερτ Χούρκατς (Πολωνία) επικράτησε του Ντένις Σαποβάλοφ (Καναδάς) σε ένα χορταστικό ματς με 7-6 (3), 6-4, 1-6, 4-6, 6-3, ενώ ο συμπατριώτης του τελευταίου Φελίξ Οζέ-Αλιασιμ επιβλήθηκε με 6-1, 3-6, 6-1, 6-4 του Αργεντινού Φρανσίσκο Τσερούντολο.

Σε ένα ακόμη συναρπαστικό ματς της ημέρας ο Γιάνικ Σίνερ αποδείχθηκε για άλλη μια φορά... εφτάψυχος, καθώς νίκησε παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 απέναντι στον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς! Ο νεαρός Ιταλός πραγματοποίησε τεράστια ανατροπή κυριαρχώντας στα τρία επόμενα σετ, για να επικρατήσει με 4-6, 4-6, 6-1, 6-2, 6-0!