Τζόκοβιτς: «Δεν πάει καλά ο τραυματισμός μου...»

Μέρα με την μέρα θα εξετάζεται η πορεία της υγείας του Νόβακ Tζόκοβιτς μετά τις ενοχλήσεις του στον αγώνα με τον Κουακό, αφού όπως είπε για την κατάσταση του «Δεν πάει καθόλου καλά»

Τζόκοβιτς: «Δεν πάει καλά ο τραυματισμός μου...»

«Πύρρειος» ενδέχεται ν' αποδειχθεί η νίκη με 3-1 (6-1, 6-7, 6-2, 6-0) του Νόβακ Τζόκοβιτς επί του Γάλλου Έντσο Κουακό στον 2ο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν κι αυτό γιατί ο πολυνίκης (9 κατακτήσεις) του τουρνουά της Μελβούρνης ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο μηρό του και μάλιστα αποσύρθηκε για λίγο στα αποδυτήρια για να λάβει κάποιες βοήθειες.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δήλωσε μετά το ματς, για τον τραυματισμό του, ότι δεν πάει καθόλου καλά, αλλά θα εξετάζεται η πορεία του μέρα με τη μέρα.

Ο «Νόλε» στη συνέντευξή του αμέσως μετά το ματς δήλωσε ότι ως προς τον τραυματισμό του δεν πάει καθόλου καλά και ότι το παρακολουθεί, όμως στον δεύτερο γύρο επιβαρύνθηκε περισσότερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζόκοβιτς μετά το ματς: «Για να είμαι ειλικρινής δεν πάει καθόλου καλά. Το παρακολουθώ μέρα με τη μέρα. Ένιωσα καλύτερα στο προηγούμενο ματς από ό,τι σήμερα. Μόνο αυτό μπορώ να πω τώρα. Εξαρτάται από τον Θεό να με βοηθήσει και τους φυσιοθεραπευτές. Πάμε μέρα με τη μέρα και ελπίζω να είμαι έτοιμος για τα επόμενα δύσκολα παιχνίδια».

Για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στο ματς με τον Κουακό με τον τραυματισμό και τον θεατή: «Έγιναν όλα σήμερα. Θα ήθελα να έχει τελειώσει στα τρία σετ, αλλά μπράβο στον Κουακό που έπαιξε καλό τένις. Υπήρχαν κάποιες ενδιαφέρουσες συνθήκες που αντιμετωπίσαμε, αλλά είναι grand slam, βραδινά παιχνίδια, μπορεί να είναι έντονα για τους παίκτες. Πρέπει να το δεχτούμε και να πάρουμε ό,τι περισσότερο γίνεται».

Για το πόσο δύσκολο είναι να πάρει winners στη φετινή διοργάνωση: «Οι μπάλες είναι πιο αργές, από ό,τι όταν έπαιξα τελευταία φορά, νομίζω κάποιοι παίκτες παραπονιούνται. Εγώ δεν παραπονιέμαι, αλλά το σχολιάζω. Οι συνθήκες δεν βοηθούν για να προσπαθήσεις για winners, ιδιαίτερα απέναντι σε έναν τόσο καλό αθλητή όπως είναι ο Ένζο, που αμύνεται καταπληκτικά. Αντιμετώπιζα ό,τι αντιμετώπιζα, βοήθησε η καλή αρχή στο τέταρτο σετ».