Επόμενος σταθμός της Σάκκαρη η Σεούλ!

Η Ελληνίδα τενίστρια επιστρέφει στη δράση μετά το US Open και θα πάρει μέρος στο τουρνουά της Ν. Κορέας αντιμετωπίζοντας τη Σμιέντλοβα από τη Σλοβακία.

Επόμενος σταθμός της Σάκκαρη η Σεούλ!

Στη Σεούλ θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη (No 30) μετά την προσπάθειά της στο US Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα πάρει μέρος στο Korea Open που θα πραγματοποιηθεί στη Σεούλ στο διάστημα 17-23 Σεπτεμβρίου, αντιμετωπίζοντας στον 1ο γύρο του τουρνουά την Άννα-Καρολίνα Σμιέντλοβα (Νο 87) από τη Σλοβακία.

Οι δύο αθλήτριες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές στο παρελθόν, με τη Σάκκαρη να κερδίζει και τις δύο φορές την τενίστρια από τη Σλοβακία. Συγκεκριμένα, η 23χρονη Ελληνίδα επικράτησε δις της αντιπάλου της το 2016 στην Κωνσταντινούπολη (6-2, 6-3) και στην Τασκένδη (2-6, 6-3, 6-4).

Αν η Σάκκαρη κερδίσει, τότε θα παίξει στον 2ο γύρο είτε με κάποια qualifier είτε με τη Μαργκαρίτα Γκασπαριάν από τη Ρωσία. Στα προημιτελικά η Ελληνίδα αθλήτρια διασταυρώνεται με τις Ίρινα Καμέλια Μπεγκού και Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα, ενώ στα ημιτελικά με τις Κίκι Μπερτένς, Κίρστεν Φλίπκενς.