Έχασε (2-0 σετ) σ' αγώνα επίδειξης στην Σ. Αραβία ο Τσιτσιπάς από τον Νόρι

Ο Βρετανός Κάμερον Νόρι νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) τον Στέφανο Τσιτσιπά στην μεταξύ τους αναμέτρηση για το τουρνουά επίδειξης στο Ριάντ της Σ. Αραβίας και τον απέκλεισε από την συνέχεια του μονού.

Έχασε (2-0 σετ) σ' αγώνα επίδειξης στην Σ. Αραβία ο Τσιτσιπάς από τον Νόρι

Δεν πήγε ...μακριά ο Στέφανος Τσιτσιπάς, στο Ριάντ, αποτυγχάνοντας να κάνει την 1η του νίκη στο τουρνουά επίδειξης Diriyah Tennis Cup της Σ. Αραβίας.

Αποκλείστηκε στο ντεμπούτο του, από τον Κάμερον Νόρι με 2-0 σετ (6-4, 6-4), μένοντας εκτός στο ταμπλό του μονού που ήταν επικεφαλής.

Μετά από μόλις 71 λεπτά αγώνα, ο 27χρονος Βρετανός (Νο14 τενίστας του κόσμου), επικράτησε και προκρίθηκε στην ημιτελική φάση, όπου περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του, από την αναμέτρηση του Τέιλορ Φριτς με τον Χούμπερτ Χούρκατς.

Αυτή η ήττα, έθεσε τον Στέφανο, εκτός διεκδίκησης του τεράστιου πριμ των 1.000.000 δολαρίων, που θα δοθεί στον πρωταθλητή του Ριάντ.

Παρότι αποκλείστηκε από το ταμπλό του μονού, όμως, την Παρασκευή (9/12), μαζί με τον Ματέο Μπερετίνι θα αγωνιστούν ως δίδυμο, στο ταμπλό του διπλού.

Με παρτενέρ τον 26χρονο Ιταλό, θα αντιμετωπίσουν στα προημιτελικά του διπλού, το δίδυμο του Ντομινίκ Τιμ με τον… χαμένο του τελευταίου μονού αγώνα (Φριτς-Χούρκατς).