Davis Cup: Εκτός ημιτελικών ο Ναδάλ!

Σοβαρή απώλεια για την Ισπανία θα είναι η απουσία του Ράφα Ναδάλ λόγω του τραυματισμού στο γόνατο, για την οποία ενημέρωσε ο ίδιος μέσω social media. 

Davis Cup: Εκτός ημιτελικών ο Ναδάλ!

Ο τραυματισμός του Ραφαέλ Ναδάλ στο δεξί γόνατο, ο οποίος δεν του επέτρεψε να ολοκληρώσει τον ημιτελικό του US Open κόντρα στον Ντελ Πότρο θα τον κρατήσει εκτός και από το Davis Cup.

Όπως γνωστοποίησε ο Ίβηρας, δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Ισπανία στους ημιτελικούς της διοργάνωσης κόντρα στη Γαλλία στο Λιλ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Ναδάλ:

«Γεια σε όλους. Βρίσκομαι ήδη στον δρόμο της επιστροφής και έχω χάσει την ευκαιρία να παίξω σε έναν ακόμα τελικό Grand Slam εδώ στην Νέα Υόρκη. Θα γνωρίζετε ότι τελικώς δεν θα μπορέσω να αγωνιστώ στο Davis Cup στο Λιλ αυτό το σαββατοκύριακο.

Είχα οργανώσει ένα καλό πρόγραμμα σχετικά με τους στόχους μου, συμπεριλαμβάνοντας το Davis Cup, ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν αγωνίστηκα στο Σινσινάτι. Είμαι πολύ λυπημένος που δεν θα μπορέσω να ενισχύσω την ομάδα να παίξει στον τελικό και είμαι πεπεισμένο ότι όσοι πρόκειται να αγωνιστούν θα το πράξουν με τον κάθε τρόπο. Σας εύχομαι τα καλύτερα, θα σας υποστηρίζω περισσότερο ως ένας θεατής».