Ο Τσιτσιπάς κατά του μοντέρνου φεμινισμού (pic)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς άναψε για άλλη μια φορά φωτιές 

Ο Τσιτσιπάς κατά του μοντέρνου φεμινισμού (pic)

Κάνοντας retweet ένα παλιό προκλητικό σχόλιο του επιχειρηματία Ιμάν Γκάτζι, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε στη συνέχεια και ο ίδιος θέση, παραθέτοντας την άποψή του για τον φεμινισμό.

Η αρχική ανάρτηση του Γκάτζι έγραφε το εξής: «Ο σύγχρονος φεμινισμός διδάσκει στις γυναίκες να μισούν τους άνδρες. Γυναίκες να μισούν τις γυναίκες εκείνες που είναι περήφανες που είναι γυναίκες. Και κάνει τους άνδρες να ντρέπονται που είναι άνδρες. Είναι πραγματικά κρίμα που κάτι που ήταν αρχικά τόσο αγνό έχει μετατραπεί σε κάτι τόσο καρκινώδες».

Ο Τσιτσιπάς απάντησε στη συνέχεια σε σχόλιο αναφέροντας: «Κατά τη γνώμη μου όλοι είναι και πρέπει να είναι ίσοι με όλους. Ανεξάρτητα από την καταγωγή, το φύλο, τη θρησκεία, την εθνικότητα ή τη φυλή του. Ο σύγχρονος φεμινισμός έχει μετατραπεί από την ισότητα των φύλων σε μια λατρεία οργής που επιδιώκει να υποτιμήσει τους άνδρες. Πώς είναι αυτό δίκαιο;».

«Απλώς αναρωτήθηκα σε τι βασίζετε αυτήν την αξιολόγηση;» τον ρώτησε μετά η δημοσιογράφος Κάθριν Γουϊτέικερ, συμπαρουσιάστρια του The Tennis Podcast. «Πώς εκπαιδεύσατε τον εαυτό σας σχετικά με τη γυναικεία εμπειρία της ζωής του κόσμου; Ποια είναι η αντίληψή σας για την πατριαρχία; Ευχαρίστως να συζητήσουμε ανά πάσα στιγμή».