ATP Finals: Δεν τα κατάφερε ξανά ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Τζόκοβιτς (highlights)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως λύγισε για άλλη μια φορά με 2-0 σετ (6-4, 7-6) στο πρώτο παιχνίδι του για τους ATP Finals του Τορίνο.

ATP Finals: Δεν τα κατάφερε ξανά ο Τσιτσιπάς απέναντι στον Τζόκοβιτς (highlights)

Έφτασε ξανά πολύ κοντά στην πηγή, όμως απέτυχε να πιει νερό. Ο λόγος για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως λύγισε για άλλη μια φορά με 2-0 σετ (6-4, 7-6) στο πρώτο παιχνίδι του για τους ATP Finals του Τορίνο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δέχθηκε μπρέικ στο πρώτο κιόλας γκέιμ της αναμέτρησης και δεν μπόρεσε να το πάρει ποτέ πίσω, με τον Σέρβο άσο να κρατάει το σερβίς του με σταθερά χτυπήματα, για να φτάσει έτσι στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4.

Στο δεύτερο ο Τσιτσιπάς υπερασπίστηκε καλύτερα το σερβίς του κρατώντας το μέχρι το φινάλε, ενώ απείλησε τον Τζόκοβιτς και με μπρέικ σε μία περίπτωση, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει το πολυπόθητο «σπάσιμο».

Το σετ οδηγήθηκε μοιραία στο τάι μπρέικ, εκεί όπου ο -παραδοσιακά ψύχραιμος σε τέτοιες περιπτώσεις- «Νόλε» επικράτησε με 7-4 στους πόντους, για να φτάσει στη νίκη. Αυτή ήταν η 8η σερί νίκη του Τζόκοβιτς επί του Τσιτσιπά, με τον Σέρβο να έχει συνολικό ρεκόρ 9-2 απέναντι στον Στέφανο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: