Τζόκοβιτς σε Ρούνε: «Χαίρομαι για εσένα, γιατί αγαπάς το τένις»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απένειμε τα εύσημα στον 19χρονο Δανό, Χόλγκερ Ρούνε, ο οποίος ανέτρεψε τα... προγνωστικά, νίκησε τον Σέρβο με ανατροπή (3-6, 6-3,7-5) και κατέκτησε στο Παρίσι τον πρώτο του τίτλο Masters.

Τζόκοβιτς σε Ρούνε: «Χαίρομαι για εσένα, γιατί αγαπάς το τένις»

«Δεν είμαι χαρούμενος που με νίκησες, αλλά από την άλλη χαίρομαι για σένα, γιατί μου αρέσει η προσωπικότητά σου, είσαι ένας πολύ αφοσιωμένος τύπος που αγαπάει το τένις. Έχεις πολλές ώρες σκληρής δουλειάς, αποδίδουν και το μέλλον σου είναι λαμπρό», είπε αναφερόμενος στον Ρούνε ο Τζόκοβιτς, ενώ ο Δανός τού απάντησε:

«Είσαι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες, σε παρακολουθώ από τότε που ήμουν παιδί. Είναι χαρά να μοιράζομαι το γήπεδο μαζί σου. Απόλαυσα πραγματικά τον χρόνο μου στο τουρνουά εδώ και ανυπομονώ να επιστρέψω εδώ του χρόνου».

Ο Ρούνε, ο οποίος απέκλεισε άλλους τέσσερις παίκτες του "Τop-10" (Χούμπερτ Χούρκατς, Αντρέι Ρούμπλεφ, Κάρλος Αλκαράθ και Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ) στην πορεία του προς τον τελικό, βρέθηκε στο Νο 10 της παγκόσμιας κατάταξης που δημοσίευσε τη Δευτέρα (7/11) η ATP.