WTA Finals: Έμεινε όνειρο ο τελικός για τη Σάκκαρη, ηττήθηκε από τη Γκαρσία

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη στον ημιτελικό των WTA Finals απέναντι στην Καρολίν Γκαρσία, με τη Γαλλίδα να επικρατεί 6-3, 6-2. Δεύτερη σερί σεζόν που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια φτάνει μέχρι τα ημιτελικά.

WTA Finals: Έμεινε όνειρο ο τελικός για τη Σάκκαρη, ηττήθηκε από τη Γκαρσία

Σε κακό δαίμονα της Μαρίας Σάκκαρη έχει εξελιχθεί η Καρολίν Γκαρσία, όπως αποδείχθηκε και στον ημιτελικό των WTA Finals που διεξήχθη αργά το βράδυ της Κυριακής (6/11).

Η Γαλλίδα παρουσιάστηκε ξεκάθαρα ανώτερη από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, φτάνοντας δίκαια στην επικράτηση με 6-3, 6-2 και παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που αναμετρώνται οι δύο αθλήτριες, με την Γκαρσία να προηγείται πλέον με 3-0 νίκες, καθώς είχε κερδίσει τόσο τον περασμένο Αύγουστο στο Cincinnati Open, όσο και το 2017 στο τουρνουά της Wuhan.

Έτσι η πορεία της Σάκκαρη περιορίστηκε μέχρι τα ημιτελικά των WTA Finals, όπως ακριβώς είχε συμβεί και στην περσινή διοργάνωση.

Αυτή, πάντως, ήταν η 15η παρουσία της Ελληνίδας σε ημιτελικό διεθνούς τουρνουά τις τελευταίες δύο σεζόν, επίτευγμα που μοιράζεται μόνο με την κορυφαία τενίστρια στον κόσμο επί του παρόντος, την Ίγκα Σβιόντεκ.