Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Ένας από τους καλύτερους του κόσμου!»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά την, οριακή, νίκη του επί του Στέφανου Τσιτσιπά στον ημιτελικό του Παρισινού Masters είπε ότι επικράτησε «κόντρα σε έναν από τους καλύτερους του κόσμου»

Τζόκοβιτς για Τσιτσιπά: «Ένας από τους καλύτερους του κόσμου!»

Δηλώσεις απεριόριστου σεβασμού του Νόβακ Τζόκοβιτς προς τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τον ημιτελικό του Paris Masters

Δηλώσεις όχι αστικής ευγένειας αλλά ...παράσημα αναγνώρισης για τον Έλληνα τενίστα του ότι αποτελεί μέλος της ελίτ του αθλήματος.

Ο «Νόλε»(Νο7) που επικράτησε στα τρία σετ και στο τάι μπρέικ στο τελευταίο [6-2, 3-6, 7-6(4)] απέναντι στον 5ο τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης είχε μόνο καλά λόγια να πει για εκείνον

«Προφανώς και είναι πολύ γλυκιά νίκη, κερδίζοντας ένα τέτοιο ματς απέναντι σε έναν από τους καλύτερους στον κόσμο. Ξεκίνησα πολύ καλά ξανά, με καθαρά χτυπήματα όπως και στα προημιτελικά. Είχα τις ευκαιρίες μου στο 2ο σετ, αλλά δεν κατάφερα να πετύχω break. Το μομέντουμ άλλαξε, ο κόσμος μπήκε στο παιχνίδι και ο Στέφανος νομίζω ότι ανέβασε το επίπεδό του» είπε ο Σέρβος.

«Δικαιωματικά πήγαμε σε μια μάχη μέχρι τον τελευταίο πόντο, μέχρι το τελευταίο χτύπημα. Παίξαμε ορισμένους εκπληκτικούς πόντους στο τέλος. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω αυτή την πρόκληση» πρόσθεσε ο 36χρονος που αντιμετωπίζει στον τελικό τον Δανό Ρούνε.