«Καθάρισε» τον Πολ κι αντιμετωπίζει τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-0 σετ (6-2, 6-4), του Τόμι Πολ και θ' αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό (05/11, 17.30) του Παρισινού Μάστερς

«Καθάρισε» τον Πολ κι αντιμετωπίζει τον Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς διατήρησε το... αψεγάδιαστο προφίλ του στο Παρισινό Masters και στον προημιτελικό κόντρα στον Τόμι Πολ (που είχε αποκλείσει τον Ράφα Ναδάλ) νίκησε για τρίτο ματς με 2-0 σετ (6-2, 6-4) κι εξασφάλισε μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης (5η φετινή σε Μάστερς) όπου θ' αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς το Σάββατο (05/11, περίπου στις 17.30)

Έχασε μόλις 6 γκέιμς σε δύο σετ (συνολικής διάρκειας 78 λεπτών) από τον 31ο τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης κι ήταν πιστός στο ραντεβού του με τον Σέρβο περνώντας στην 4αδα της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Παράλληλα, ο «Στεφ» νίκησε για τρίτη φορά (σ' ισάριθμες αναμετρήσεις) τον Αμερικανό. Μάλιστα σε όλες δεν έχει χάσει σετ!

Όσο για τον ημιτελικό, Τσιτσιπάς και Τζόκοβιτς, θα τεθούν αντιμέτωποι για 11η φορά στο Tour, με τον Σέρβο να υπερτερεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με 8-2.