Μαρία Σάκκαρη: Δευτέρα (31/10) βράδυ η πρεμιέρα της στο WTA Finals κόντρα στην Πεγκούλα

Κόντρα σε Ζαμπέ, Σαμπαλένκα και Πεγκούλα θα αγωνιστεί η Μαρία Σάκκαρη στην πρώτη φάση του WTA Finals στο Τέξας (31/10-7/11). Πρεμιέρα την Δευτέρα (31/10) το βράδυ κόντρα στην Πεγκούλα για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. 

Μαρία Σάκκαρη: Δευτέρα (31/10) βράδυ η πρεμιέρα της στο WTA Finals κόντρα στην Πεγκούλα

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο4 στον κόσμο) έμαθε τα χαράματα του Σαββάτου (29/10) τις αντιπάλους της στην πρώτη φάση του WTA Finals που θα διεξαχθεί στο Τέξας το διάστημα 31 Οκτωβρίου - 7 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κληρώθηκε στον δεύτερο όμιλο (Nancy Richey), μαζί με τις Ονς Ζαμπέ, Τζέσικα Πεγκούλα και Αρίνα Σαμπαλένκα. Στον πρώτο όμιλο (Tracy Austin) βρέθηκαν οι Ίγκα Σφιόντεκ, Κόκο Γκοφ, Καρολίν Γκαρσία και Ντάρια Κασάτκινα.

Η Μαρία Σάκκαρη θα ξεκινήσει τη Δευτέρα (31/10), περίπου στις 23.30, την προσπάθειά της απέναντι στην Τζέσικα Πεγκούλα, την παίκτρια που της στέρησε τον τίτλο πριν από λίγες μέρες στη Γουαδαλαχάρα.

Αμέσως μετά θα γίνει το άλλο ματς του Group Nancy Linchey ανάμεσα στην Ονς Ζαμπέρ και την Αρίνα Σαμπαλένκα. Στη δεύτερη μέρα του ομίλου θα αναμετρηθούν οι δύο νικήτριες και οι δύο ηττημένες.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Dickies Arena, ένα γήπεδο χωρητικότητας 14.000 θέσεων. Βάσει του συστήματος διεξαγωγής, στην φάση των ομίλων θα ακολουθηθεί η λογική του round robin και στα ημιτελικά θα προκριθούν οι πρώτες δύο παίκτριες από κάθε όμιλο. Υπενθυμίζουμε πως την περσινή σεζόν η Σάκκαρη είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του WTA Finals.