Guadalajara Open Akron: H Σάκκαρη 2-0 την Μπούζκοβα και τελικό με Πεγκούλα!

Η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Μαρί Μπούζκοβα με 2-0 σετ και τα ξημερώματα (02.00) αντιμετωπίζει την Τζέσικα Πεγκούλα στον τελικό του τουρνουά της Γουαδαλαχάρα!

Guadalajara Open Akron: H Σάκκαρη 2-0 την Μπούζκοβα και τελικό με Πεγκούλα!

Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη και το απέδειξε και στον ημιτελικό του Guadalajara Open Akron απέναντι στη Μαρί Μπούζκοβα την οποία νίκησε 7-5, 6-4, σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη σε δύο... δόσεις λόγω βροχής.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πήρε χθες το πρώτο σετ με 7-5 ωστόσο ο αγώνας διακόπηκε και συνεχίστηκε σήμερα, με την 27χρονη τενίστρια να ολοκληρώνει τη... δουλειά απέναντι στη Ρωσίδα, κατακτώντας με 6-4 και το δεύτερο σετ.

Αυτό ήταν το τρίτο ματς ανάμεσα στις δύο τενίστριες, με την Ελληνίδα να μετράει ισάριθμες νίκες. Το αρνητικό για τη Σάκκαρη είναι ότι έχει ελάχιστες ώρες για να ξεκουραστεί, καθώς ο τελικός του 1000ριού τουρνουά του Μεξικού θα ξεκινήσει στις 2 τα ξημερώματα.

Εκεί η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Τζέσικα Πεγκούλα (Νο5 στον κόσμο), με την οποία έχει αναμετρηθεί στο παρελθόν τέσσερις φορές. Σε αυτές η Σάκκαρη έχει ρεκόρ 3-1, με την πιο πρόσφατη συνάντησή τους να είναι τον περασμένο Φεβρουάριο στην Ντόχα.