Ούτε στην Στοκχόλμη ο Τσιτσιπάς...

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε στον τελικό του τουρνουά της Στοκχόλμης από τον Δανό Ρούνε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) και έτσι δεν κατάφερε να κατακτήσει ούτε το δεύτερο τρόπαιο του στην Σουηδική πρωτεύουσα, ούτε τον τρίτο φετινό και 10ο καριέρας...

Ούτε στην Στοκχόλμη ο Τσιτσιπάς...

Οι προοπτικές για το δεύτερο (μετά από εκείνο του 2018...) τρόπαιο στην Στοκχόλμη, το τρίτο της χρονιάς (είχαν προηγηθεί σε Μόντε Κάρλο και στην Μαγιόρκα) και το 10ο καριέρας για τον Στέφανο Τσιτσιπά... εξατμίστηκαν αφού ο Έλληνας τενίστας ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 6-4) από τον Χόλγκερ Ρούνε στον τελικό της διοργάνωσης...

Ο 19χρολνος Δανός (Νο27 στην παγκόσμια κατάταξη) φίλος του «Στεφ» (συμπαίκτες στο διπλό του Παρισινού Masters) επιβεβαίωσε ότι είναι ανερχόμενος αστέρας του αθλήματος ξανακερδίζοντας τον μετά τον 4ο γύρο του Ρολάν Γκαρός (7-5, 3-6, 6-3, 6-4)

Ο Έλληνας τενίστας (Νο5), που δεν χάσει σετ στην πορεία του ως τον τελικό του τουρνουά δεν κατάφερε να φτάσει καν σε break, απέναντι στον τινέιτζερ Σκανδιναβό χάνοντας σε 94 λεπτά αγώνα.

Αυτήν, ήταν η 15η ήττα καριέρας του Στέφανου σε τελικό ΑΤΡ διοργάνωσης και 5η μέσα στο 2022, λίγες μόλις ημέρες μετά από αυτή που γνώρισε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, στο Astana Open (ATP 500).