Νικηφόρο ντεμπούτο στην Τυνησία για την Παπαμιχαήλ!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ ξεκίνησε  τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των 60.000$, στο Μοναστίρ της Τυνησίας νικώντας, εύκολα, 2-0 σετ (6-1, 6-3) την Γαλλίδα Εστέλ Κασινό

Νικηφόρο ντεμπούτο στην Τυνησία για την Παπαμιχαήλ!

Έχει πάρει το ...κολλάει της Τυνησίας η Δέσποινα Παπαμιχαήλ!

Η 29χρονη τενίστρια μας ξεκίνησε νικηφόρας, τις υποχρεώσεις της στο ITF τουρνουά των 60.000$, στο Μοναστίρ της αφρικανικής χώρας.

Η Παπαμιχαήλ, που την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε στο WTA 250 τουρνουά της πόλης και πέτυχε σπουδαία νίκη στον 1ο γύρο επί της Λιν Ζου (Νο64), βρίσκεται μια ανάσα από την επιστροφή της στις κορυφαίες 150 τενίστριες της παγκόσμιας κατάταξης μετά την επικράτηση της επί της 26χρονης Γαλλίδας, Εστέλ Κασίνο.

Έπειτα από 94, αγωνιστικά, λεπτά, η Ελληνίδα επιβλήθηκε 6-1, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσει την Βουλγάρα και Νο237 της παγκόσμιας κατάταξης, Ισαμπέλα Σινίκοβα.

Η Παπαμιχαήλ, που βρίσκεται στο Νο152 του πίνακα της WTA αυτή τη στιγμή, έχει πολύ καλές πιθανότητες, εφόσον επιμηκύνει την παρουσία της στο Μοναστίρ αυτή την εβδομάδα, να εξασφαλίσει νέο ρεκόρ καριέρας την ερχόμενη Δευτέρα (17/10).