Astana Open: Σαν να μην πέρασε μια μέρα ο Τζόκοβιτς, νίκες και για Ρούμπλεφ, Τσίλιτς (highlights)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνέτριψε τον Κριστιάν Γκαρίν στο Όπεν της Αστάνα και πέρασε με χαρακτηριστική άνεση στον επόμενο γύρο. Νίκες και για τους Αντρέι Ρούμπλεφ, Μάριν Τσίλιτς, αποκλείστηκε ο Νταβίντ Γκοφέν μετά τη νίκη επί του Κάρλος Αλκαράθ!

Astana Open: Σαν να μην πέρασε μια μέρα ο Τζόκοβιτς, νίκες και για Ρούμπλεφ, Τσίλιτς (highlights)

Σαν το... παλιό καλό κρασί είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι στο Astana Open έμοιαζε με έφηβο. Ο Σέρβος άσος διέλυσε με 6-1, 6-1 τον Κριστιάν Γκαρίν (Χιλή) και πέρασε «αέρας» στον επόμενο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολλανδό Μπότιτς Φαν ντε Ζάντσουλπ.

Με νίκες προχώρησαν στο τουρνουά και οι Αντρέι Ρούμπλεφ, Μαρίν Τσίλιτς. Ο Ρώσος επιβλήθηκε εύκολα του Κινέζου Ζιζέν Ζανγκ με 6-3, 6-2, ενώ ο Κροάτης δυσκολεύτηκε πολύ απέναντι στον Όσκαρ Όττε (Γερμανία), ωστόσο πήρε τη νίκη πρόκριση με 5-7, 7-6 (4), 6-2.

Αντίθετα, η πορεία του Νταβίντ Γκοφέν στο 500άρι τουρνουά του Καζακστάν έλαβε άδοξο τέλος. Μετά τη σπουδαία νίκη του επί του Νο1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ, ο Βέλγος βρήκε τον... μάστορή του στο πρόσωπο του έμπειρου Αντριάν Μαναρινό, με τον Γάλλο να επικρατεί 3-6, 6-1, 7-5.