Σάκκαρη: Σερίφ και ...κούραση την κατέβαλαν στον τελικό της Πάρμα!

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα 2-0 σετ (5-7, 3-6) από την Αιγύπτια (Νο74 της παγκόσμιας κατάταξης Μαγιάρ Σερίφ) αγωνιζόμενη, όπως κι η αντίπαλος της, για δεύτερη φορά μέσα στην ημέρα, μετά τον πρωινό ημιτελικό

Σάκκαρη: Σερίφ και ...κούραση την κατέβαλαν στον τελικό της Πάρμα!

Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη να πανηγυρίσει το δεύτερο τίτλο καριέρας της (μετά από εκείνον στη Ραμπάτ το 2019) απέναντι στην Μαγιάρ Σερίφ, καθώς ηττήθηκε 2-0 σετ στον τελικό του τουρνουά της Πάρμα.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχασε από την Αιγύπτια (Νο74 της παγκόσμιας κατατάξης) καθώς είχε μεγάλο θέμα με το σερβίς της, έκανε πολλά αβίαστα λάθη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι που επέτρεψε στην Αφρικανή να πετύχει την παρθενική της νίκη απέναντι σε αθλήτρια του Top-10 (Νο7 η Ελληνίδα).

Από την άλλη η Σάκκαρη έχασε για τρίτη φορά φέτος σε τελικό, παρότι μπήκε φουριόζα στο ματς κατακτώντας τα πρώτα δύο γκέιμς.

Ωστόσο η Σερίφ κατάφερε να απαντήσει με το ίδιο «νόμισμα». Στη συνέχεια ακολούθησαν ακόμα δύο μπρέικς, εκατέρωθεν, πριν καταφέρουν να κρατήσουν το σερβίς τους για να φτάσουμε στο 4-4.

Η Ελληνίδα έκανε το μπρέικ και στη συνέχεια σέρβιρε για να κλείσει το σετ, όμως η Αιγύπτια απάντησε με μπρέικ ισοφαρίζοντας.

Ακολούθως όχι μόνο κράτησε το σερβίς της αλλά με τέταρτο μπρέικ στο σετ έφτασε στο 1-0 με 7-5.

Το δεύτερο σετ άρχισε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο όπως το πρώτο.

Η Σάκκαρη έσπασε το σερβίς της Αιγύπτιας και στη συνέχεια κράτησε το δικό της για να προηγηθεί με 2-0.

Η Σερίφ απάντησε με τρία κερδισμένα games και παρότι η Σάκκαρη ισοφάρισε ακολούθως... έσβησε με την Σέριφ να κερδίζει και να δείχνει πιο φρέσκια παρότι έπαιξε αργότερα από την τενίστρια μας το δικό της ημιτελικό κι είχε λιγότερες ώρες ξεκούρασης....