Με αντίπαλο τον Κουκούσκιν ο Τσιτσιπάς στην Αστάνα!

Ο πρώτος αντίπαλος του Στέφανο Τσιτσιπά στο., 500αρι, τουρνουά της Αστάνα, του Καζακστάν, θα είναι ο, ντόπιος, Μιχαήλ Κουκούσκιν

Με αντίπαλο τον Κουκούσκιν ο Τσιτσιπάς στην Αστάνα!

Το όνομα του αντιπάλου του, στον πρώτο γύρο του τουρνουά της Αστάνα πληροφορήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον ντόπιο (Καζάκο) Μιχαήλ Κουκούσκιν που συμμετέχει έχοντας στη διάθεση του wild card.

Πλην του Έλληνα πρωταθλητή στο 500αρι τουρνουά συμμετέχουν οι Αλκαράθ, Τζόκοβιτς, Μεντβέντεφ, Βαβρίνκα, Αλιασίμ, Χουρκάτς και Μπαουτίστα Αγκουτ.

Στο δεύτερο γύρο ο τενίστας μας πιθανότατα θα αντιμετωπίσει λογικά τον Μάριν Τσίλιτς. Πριν από έναν πιθανό ημιτελικό με τον Αλκαράθ, ο Στέφανος ενδέχεται να συναντήσει τον Χουρκάτς στα προημιτελικά

Μια κι ο λόγος για τον Αλκαράθ, ο θριαμβευτής του Αμερικανικού Όπεν, επιστρέφει στο tour μετά την κατάκτηση του πρώτου Grand Slam της καριέρας του κι αφού έγινε ο νεαρότερος τενίστας στην ιστορία που ανεβαίνει στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Στον 1ο γύρο, ο 19χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον ανερχόμενο Χόλγκερ Ρουν ενώ στο 2ο γύρο διασταυρώνεται με τον Στάνισλας Βαβρίνκα αρκεί ο Ελβετός να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαναρινό.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό ξεχωρίζουν Ντανίλ Μεντβέντεφ και Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Ρώσο να ξεκινά τις υποχρεώσεις του απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος-Βινόλας ενώ ο Σέρβος παίζει με τον Κριστιάν Γκαρίν.

Ο «Νόλε» διασταυρώνεται στα προημιτελικά με τον Γιάνικ Σίνερ.