Σάκκαρη: Με τρίτη ανατροπή στην τετράδα του τουρνουά της Πάρμα!

Η Μαρία Σάκκαρη, όπως και στους δύο προηγούμενους αγώνες της, έχασε το πρώτο σετ (2-6) αλλά πήρε τα δύο επόμενα κόντρα στην Βελγίδα Μαρίνα Ζανέφσκα (6-4, αμφοτερα) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά της Πάρμα!

Σάκκαρη: Με τρίτη ανατροπή στην τετράδα του τουρνουά της Πάρμα!

Τρίτωσε το ...καλό με τις ανατροπές της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της Πάρμα!

Όπως και στους δύο πρώτους αγώνες της στη διοργάνωση η 7η τενίστρια της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε παρότι έχασε το πρώτο σετ!

«Θύμα» της νέας ανατροπής, που την έφερε στην 4αδα, ήταν η Ουκρανοβελγίδα Μαρίνα Ζανέβσκα (Νο.83).

Η αντίπαλος της Σάκκαρη μπήκε δυναμικά κι «έσπασε» το σερβίς της τενίστριας μας σε δύο περιπτώσεις για να κατακτήσει εύκολα το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η Μαρία αντέδρασε και έδειξε ότι μπορεί να πετύχει την ανατροπή. Αφού οι τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους στα τέσσερα πρώτα games, η Σάκκαρη έσπασε δύο φορές το σερβίς της Ζανέβσκα.

Παρότι εκείνη απάντησε με μπρέικ φτάνοντας στο 5-4 η Σάκκαρη πήρε το δέκατο game ισοφαρίζοντας.

Το τρίτο σετ ήταν το πιο αμφίρροπο όλων. Η Ζανέβσκα έκανε μπρέικ στο τρίτο game (2-1) κι η Σάκκαρη «απάντησε» στο έκτο, αλλά δεν έμεινε εκεί κάνοντας ένα ακόμη στο 9ο πριν κάνει το δεύτερο 6-4.

Έτσι μετά το 2-1 (2-6, 6-4, 6-4) στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τη Μαυροβούνια Ντάνκα Κόβινιτς (Νο.78 της παγκόσμιας κατάταξης).