Σάκκαρη: «Θα παλέψω κάθε παιχνίδι και θα αγωνιστώ σε καλό επίπεδο, θρύλος ο Μπουφόν»

Για το τουρνουά της Πάρμα αλλά και τη συνάντησή της με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν μίλησε η Μαρία Σάκκαρη. 

Σάκκαρη: «Θα παλέψω κάθε παιχνίδι και θα αγωνιστώ σε καλό επίπεδο, θρύλος ο Μπουφόν»

Η Μαρία Σάκκαρη επιβλήθηκε της Ρους στην Πάρμα και στην συνέχεια παραχώρησε δηλώσεις στο κορτ, αναφερόμενη και στη συνάντησή της με τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νίκη της και τους αγώνες στην Πάρμα:

«Πρέπει να συνηθίσω ξανά να παίζω ματς σαν και αυτά, διότι οι τελευταίοι μήνες δεν ήταν εύκολο. Δεν έχω σημειώσει πολλές νίκες και είναι σημαντικό να παίζω τέτοια ματς. Είμαι χαρούμενη που έχω την ευκαιρία αυτή την εβδομάδα να παλέψω κάθε παιχνίδι και να αγωνιστώ σε καλό επίπεδο».

Για το επίπεδο που έχει ανέβει:

«Συμβαίνει τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες. Σε κάθε τουρνουά υπάρχουν εκπλήξεις, πολλοί μεγάλοι παίκτες χάνουν. Όλοι παίζουν καλά, το επίπεδο στην WTA είναι πολύ υψηλό και κάθε παίκτρια παίζει καλά. Πρέπει να σέβεσαι κάθε αντίπαλο και να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου».

Για την παρουσία του Μπουφόν στον αγώνα της με τη Ρους:

«Ήταν εκπληκτικό που τον γνώρισα και ευχαριστώ που ήρθε σήμερα. Ήταν μεγάλο σε διάρκεια ματς, αλλά είμαι σίγουρη ότι το απόλαυσε. Είμαι ευγνώμων που χάρη σε αυτό που κάνω γνωρίζω αυτούς τους ανθρώπους, θρύλους σαν αυτόν που εμπνέουν κάθε αθλητή σε όλο τον κόσμο. Είναι υπέροχο να έχεις την ευκαιρία να γνωρίζεις μοναδικούς αθλητές σαν αυτόν και ευχαριστώ τους διοργανωτές που το κανόνισαν».