Laver Cup 2022: Τζόκοβιτς για Φέντερερ: «Λύγισα όταν δάκρυσαν τα παιδιά του Ρότζερ»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για το «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ στο άθλημα του τένις, τονίζοντας ότι δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του όταν βούρκωσαν τα παιδιά του Ελβετού «μαέστρου»...

Laver Cup 2022: Τζόκοβιτς για Φέντερερ: «Λύγισα όταν δάκρυσαν τα παιδιά του Ρότζερ»

Το τένις δεν θα είναι ποτέ πια το ίδιο μετά το οριστικό «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ, γεγονός που επιβεβαιώνουν και οι μεγαλύτεροι αντίπαλοί του στα κορτ όλα αυτά τα χρόνια. Ένας εξ αυτών είναι φυσικά και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος δεν έκρυψε τη συγκίνηση του στον αποχαιρετισμό του Ελβετου «μαέστρου»:

«Ήταν από τις ομορφότερες στιγμές που έχουμε ζήσει είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, είτε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο. Ξέραμε ότι θα ήταν έντονο συναισθηματικά, ειδικά για τον Ρότζερ και μας συνεπήρε όλους η στιγμή.

Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους που έχουν παίξει το άθλημα και θλίβομαι που ήρθε το τέλος, όμως από την άλλη φεύγει χαρούμενος και είμαι ευγνώμων που ήμουν δίπλα του μαζί με όλους τους παίκτες και των δύο ομάδων. Από τις ομορφότερες στιγμές της καριέρας μου, Προσωπικά όταν ήρθαν κάτω τα παιδιά του και τον αγκάλιασαν και δάκρυσαν, λύγισα.

Ήταν πανέμορφη στιγμή όπως και όταν είδα τους γονείς του και την Μίρκα. Καταλαβαίνω και νιώθω πως αισθάνεται για όσα έχει θυσιάσει όλα αυτά τα χρόνια για να είναι στο Tour. Θέλω να πω τόσα πολλά για τον Ρότζερ, ειλικρινά… Δεν μπορούσα να χορτάσω τα όσα έζησα».