Φέντερερ: Την Παρασκευή (23/09) ρίχνει ...αυλαία στο διπλό του Laver Cup, στο Λονδίνο!

Τα προβλήματα στο γόνατο του Ρότζερ Φέντερερ τον υποχρεώνουν σε «μια κι έξω» συμμετοχή στο Laver Cup, του Λονδίνου, όπου θα ρίξει, όπως έχει ανακοινώσει, την αυλαία της υπέρλαμπρης καριέρας του. Ο τελευταίος του αγώνας θα είναι στο διπλό την Παρασκευή (23/09)

Φέντερερ: Την Παρασκευή (23/09) ρίχνει ...αυλαία στο διπλό του Laver Cup, στο Λονδίνο!

Σε μια ...γκεστ σταρ εμφάνιση θα περιοριστεί ο Ρότζερ Φέντερερ στο Laver Cup του Λονδίνου.

Την Παρασκευή και μάλιστα σε διπλό θα αγωνιστεί για τελευταία φορά στην καριέρα του ο Ελβετός που αποκάλυψε ότι το γόνατό του είναι αυτό που δεν του επιτρέπει ν' αγωνιστεί περισσότερο στην τελευταία διοργάνωση της υπέρλαμπρης καριέρας του.

Μιλώντας στα ΜΜΕ τς πατρίδας, ο Φέντερερ που βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο και έχει κάνει δύο προπονήσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά, τους αποκάλυψε ότι θα αγωνιστεί μόνο σε έναν αγώνα και αυτός θα είναι σε διπλό.

Μάλιστα θα το πράξει την πρώτη μέρα του τουρνουά (23/9) δίχως ωστόσο να κατονομάσει με ποιον συμπαίκτη θα μπει για τελευταία φορά στο κορτ, αν και οι περισσότεροι εικάζουν ότι αυτός θα είναι ο (παραδοσιακός του αντίπαλος όλα τα προηγούμενα χρόνια) Ράφα Ναδάλ.

O 41χρονος Φέντερερ αποκάλυψε και το λόγο που τον οδήγησε στην απόφαση της απόσυρσης.

«Το πρόβλημα είναι το γόνατο μου. Προχωρούσε αρκετά καλά η αποθεραπεία αλλά τα αποτελέσματα από μια τελευταία μαγνητική δεν ήταν αυτά που ήθελα. Τότε είπα στον εαυτό μου ότι τελείωσε η καριέρα μου» δήλωσε στο RTS Φέντερερ και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω ακριβώς ποιο θα είναι το μέλλον μου αλλά δεν θέλω να φύγω εντελώς από ένα άθλημα που μου έχει δώσει τα πάντα».