Ναδάλ για Φέντερερ: «Tιμή και προνόμιο να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου»

Ο Ράφα Ναδάλ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ρότζερ Φέντερερ, μετά την απόφαση του Ελβετού τενίστα να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Ναδάλ για Φέντερερ: «Tιμή και προνόμιο να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου»

Με μία ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ράφα Ναδάλ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, βάζοντας τέλος σε μία λαμπρή καριέρα.

«Αγαπητέ Ρότζερ, φίλε και αντίπαλε μου. Εύχομαι να μην είχε έρθει ποτέ αυτή η μέρα... είναι μια θλιβερή μέρα για μένα προσωπικά και για τους ανθρώπους του αθλητισμού σε όλο τον κόσμο. Ήταν ευχαρίστηση αλλά και τιμή και προνόμιο να μοιραστώ όλα αυτά τα χρόνια μαζί σου, ζώντας τόσες πολλές εκπληκτικές στιγμές εντός και εκτός κορτ.

Θα έχουμε πολλές περισσότερες στιγμές να μοιραστούμε μαζί στο μέλλον, υπάρχουν ακόμα πολλά πράγματα να κάνουμε μαζί και το ξέρουμε αυτό. Προς το παρόν, σου εύχομαι πραγματικά κάθε ευτυχία με τη σύζυγό σου, τη Μίρκα, τα παιδιά σου, την οικογένειά σου και να απολαύσεις αυτό που σε περιμένει», έγραψε ο Ισπανός τενίστας.