US Open: Νίκησε η Σερένα Ουίλιαμς - Στο δρόμο της Σάκκαρη η Γουάνγκ (highlights)

Η Σερένα Ουίλιαμς ξεκίνησε νικηφόρα το τελευταίο της US Open, ενώ η Τσιγιού Γουάνγκ θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τη Μαρία Σάκκαρη.

US Open: Νίκησε η Σερένα Ουίλιαμς - Στο δρόμο της Σάκκαρη η Γουάνγκ (highlights)

Εύκολη ήταν η νίκη της Σερένα Ουίλιαμς επί της Τσιγιού Γουάνγκ με 6-3, 6-3 μετά από 104 λεπτά σε μια πραγματικά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που προκάλεσαν οι περίπου 30.000 θεατές που βρέθηκαν στο Arthur Ashe.

Η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια δίνει τις τελευταίες εμφανίσεις της στο US Open καθώς ανακοίνωσε πως μετά τη διοργάνωση θα κρεμάσει τη ρακέτα της.

Η Ουίλιαμς έγινε η 4η παίκτρια στην ιστορία που περνάει στον 2ο γύρο του US Open σε τρεις 10ετίες ζωής, μετά την αδελφή της Βίνους, τη Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και την Κιμίκο Ντάτε.

Επόμενη αντίπαλος της Σερένα θα είναι η Νο. 2 του κόσμου και ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, Ανέτ Κόνταβεϊτ, η οποία με τη σειρά της επικράτησε στης Ρουμάνας Ζακλίν Κριστιάν με 6-3, 6-0.

Παράλληλα την πρόκριση στην επόμενη φάση πήρε η Τσιγιού Γουάνγκ ύστερα από τη νίκη επί της Ντιάν Πάρι με 5-7, 6-3, 6-3. Η Κινέζα θα αντιμετωπίσει τη Μαρία Σάκκαρη που με τη σειρά της νίκησε στην πρεμιέρα του τουρνουά.