Τζόκοβιτς: Αποκλείστηκε από το Us Open

Οι διοργανωτές του Us Open ανακοίνωσαν πως τελικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα συμμετάσχει στο τουρνουά επειδή δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού

Τζόκοβιτς: Αποκλείστηκε από το Us Open

Χωρίς τον Νόβακ Τζόκοβιτς θα διεξαχθεί το φετινό Us Open, καθώς οι διοργανωτές του απαγόρευσαν τη συμμετοχή.

«Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να ταξιδέψω αυτή τη φορά στη Νέα Υόρκη για το US Open», ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media. «Ευχαριστώ τους θαυμαστές μου για τα μηνύματα αγάπης και στήριξης. Καλή επιτυχία στους συναθλητές μου! Θα μείνω σε καλή φόρμα και με θετικό πνεύμα, περιμένοντας την ευκαιρία να αγωνιστώ ξανά. Τα ξαναλέμε σύντομα τενιστικέ κόσμε!»

Η ανακοίνωση έγινε μόλις λίγη ώρα πριν την κλήρωση της διοργάνωσης, καθώς ο Νόλε ήλπιζε ότι μπορεί τα Κέντρα Υγείας και Πρόληψης Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) να άλλαζαν τις οδηγίες για την είσοδο στη χώρα. Ωστόσο, δεν υπήρξε καμία διαφοροποίηση.

Η απόσυρσή του ευνοεί τον Χούμπερτ Χούρκατς που μπαίνει στην τοπ οκτάδα της διοργάνωσης, ενώ δεν επηρεάζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς που είχε ήδη ανεβεί στο Νο.4 λόγω της απουσίας του Σάσα Ζβέρεφ. Τη θέση του Τζόκοβιτς στο ταμπλό θα πάρει lucky loser, καθώς τα προκριματικά βρίσκονται σε εξέλιξη.