Τσιτσιπάς: «Δεν άγγιξα το κινητό μου εδώ και οκτώ ημέρες» (vid)

Με ανάρτησή του στο Instagram ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε στις κατηγορίες πως μιλούσε με τον πατέρα του στα διαλλείματα του αγώνα με το Τσόριτς

Τσιτσιπάς: «Δεν άγγιξα το κινητό μου εδώ και οκτώ ημέρες» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποχαιρέτησε το Οχάιο ως φιναλίστ του Cincinnati Masters και είναι απόλυτα ικανοποιημένος για όσα έζησε αυτή την εβδομάδα.

Ο 24χρονος Έλληνας ηττήθηκε στον τελικό από τον Μπόρνα Τσόριτς, αλλά όπως φαίνεται από την ανάρτησή του στο Instagram κρατάει τα θετικά από την εμπειρία του στο Σινσινάτι.

Παράλληλα έδωσε έμμεσα την απάντησή του σε όσους τον κατηγόρησαν πως στα τάιμ άουτ του τελικού με τον Κροάτη μιλούσε στο κινητό με τον πατέρα του.

Το μήνυμα του Στέφανου:

«Είμαι περήφανος γι' αυτή την εβδομάδα. Δεν άγγιξα το κινητό μου για πάνω από 8 μέρες, γιατί ένιωσα πως το χρειαζόμουν αυτό. Είναι εντυπωσιακό το πως οι ρυθμοί της ζωής επιβραδύνονται όταν δεν είσαι εκτεθειμένος σε διεγερτικές ουσίες, μηχανές ντοπαμίνης σαν κι αυτή.

Είχα μερικές μεγάλες μάχες να υπομείνω. Αρκετό τρέξιμο και αρκετός αγώνας. Μέρα και νύχτα. Εκεί έξω να παλεύω με το "σπαθί" μου.

Θα ήθελα να συνεχίσω ευχαριστώντας την ομάδα μου, που τις δυο τελευταίες μέρες με έκανε να αισθανθώ σα να είμαι ξανά 6 χρονών. Τόσο αγνά και καθαρά. Ξεχειλίζω από όμορφα συναισθήματα.

Έχοντας άφθονη διασκέδαση εντός και εκτός γηπέδου, βιώνοντας την ανταγωνιστικότητα και τη ζωντάνια που είχε να μου προσφέρει ο Χόλγκερ Ρούνε με τις επιστροφές-ρουκέτες ενός Βίκινγκ! Τι υπέροχο παιδί!

Το Μέισον είναι ένα ήσυχο και ξεχωριστό μέρος. Οι άνθρωποι εδώ είναι πολύ ενωμένοι και στοργικοί, είναι ωραίο να το βλέπεις!».