Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά και στο διπλό!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Χόλγκερ Ρούνε επικράτησαν με 2-1 σετ των Νο4 του ταμπλό, Μαρσέλο Αρέβαλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζιέρ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Σινσινάτι.

Τσιτσιπάς: Προκρίθηκε στα ημιτελικά και στο διπλό!

Δεν έμεινε στην πρόκρισή του στα ημιτελικά του τουρνουά Masters του Σινσινάτι -όπου τον περιμένει το Νο1 του κόσμου, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ- ο Στέφανος Τσιτσιπάς καθώς λίγες ώρες μετά προκρίθηκε και στα ημιτελικά του διπλού.

Ο 27χρονος πρωταθλητής διεύρυνε το νικηφόρο σερί που τρέχει με τον Ρούνε, με τον οποίο συνεργάζονται για πρώτη φορά και έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στα προημιτελικά -έχοντας επικρατήσει επί του ζευγαριού Νο.5 Μέκτιτς και Πάβιτς- επικράτησαν και των Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζιέρ με 7-5, 4-6, 10-7, αποκλείοντας και το Νο.4 ζευγάρι του ταμπλό.

Η αναμέτρηση κρίθηκε στο χρυσό σετ και εκεί ο Τσιτσιπάς με τον Ρούνε έκανα το 10-7 και ολοκλήρωσαν τη νίκη τους σε κάτι περισσότερο από μιαμιση ώρα αγώνα.

Στα ημιτελικά του διπλού ο έλληνας τενίστας θα κληθεί να αντιμετωπίσει τους Τιμ Πουέτζ και Μίκαελ Βένους, Νο.6 στο ταμπλό.