Πρεμιέρα στο Σινσινάτι για Σάκκαρη

Τα ξημερώματα της Τετάρτης (όχι πριν 03:30 GR) θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα αντιμετωπίσει την προερχόμενη από τα προκριματικά Γαλλίδα και Νο35 του κόσμου Καρολίν Γκαρσία, στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο Grand Stand. 

Πρεμιέρα στο Σινσινάτι για Σάκκαρη

Η 28χρονη επικράτησε στον 1ο γύρο της lucky loser, Πέτρα Μάρτιτς με 6-3, 6-3, ενώ έχει κάνει και δύο νίκες στα προκριματικά κάτι που σημαίνει ότι η Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει μια από τις πιο ισχυρές τενίστριες του προκριματικού γύρου η οποία έχει παίξει ήδη τρία παιχνίδια στο Οχάιο.

Από εκεί και πέρα η μεγάλη αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τρίτης (16/8) είναι αυτή της Σερίνα Γουίλιαμς με την Έμμα Ραντουκάνου, στο ίσως τελευταίο παιχνίδι της καριέρας της Αμερικανίδας στο Western & Southern Open, καθώς μετά το τέλος του US Open στο τέλος του μήνα, θα αποσυρθεί από το επαγγελματικό τένις.

Το πρόγραμμα στο κεντρικό court θα ανοίξει η φιναλίστ του 2020 Ναόμι Οσάκα, οποία θα παίξει απέναντι στην Κινέζα Σουάι Ζενγκ, ενώ ακολουθεί το ματς της Καρολίνα Πλίσκοβα κόντρα στη Βίνους Γουίλιαμς.

Ξεκίνημα για Κύργιο και Μεντβέντεφ

Από τη μεριά των ανδρών πρεμιέρα θα κάνει τόσο ο Νικ Κύργιος, όσο και ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ με τον Αυστραλό να αντιμετωπίζει τον επικίνδυνο Ισπανό, Αλεχάνδρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, ενώ ο Ρώσος τον Ολλανδό Μπόουτικ φαν ντε Ζάντσχουλπ με τις δύο αναμετρήσει να διεξάγονται στο κεντρικό court.

Δύσκολο ξεκίνημα για τον συμπαίκτη του Κύργιου στα διπλά, Θανάση Κοκκινάκη, ο οποίος θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του κόντρα στον Νο10 του ταμπλό Γιάνικ Σίνερ.

Από εκεί και πέρα σε άλλα σημαντικά παιχνίδια ο φορμαρισμένος Τόμι Πολ θα αντιμετωπίσει τον Τζένσον Μπρούκσμπι στον αμερικανικό “εμφύλιο”, ενώ ο Φίλιπ Κραΐνοβιτς θα παίξει απέναντι στον Βρετανό και ημιφιναλίστ του Μόντρεαλ της περασμένης εβδομάδας, Ντάνιελ Έβανς, με τον νικητή να αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Στέφανο Τσιτσιπά.

tennis24.gr