Τσιτσιπάς: «Γιατί όχι τον τίτλο στο U.S Open;» (vid)

O Στέφανος Τσιτσιπάς δήλωσε πως είναι ικανός να κερδίσει τον τίτλο στο U.S Open!

Τσιτσιπάς: «Γιατί όχι τον τίτλο στο U.S Open;» (vid)

Απαντώντας σε ερωτήσεις θαυμαστών του μέσω Instagram ο Έλληνας τενίστας δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ενόψει του US Open που αρχίζει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

Σε ερώτηση αν μπορεί να κερδίσει τον τίτλο στο US Open είπε: «Γιατί όχι; Παίζω καλά, νοιώθω άνετα μέσα στο court και αισθάνομαι όμορφα με το παιχνίδι μου. Νομίζω πως μπορώ να κερδίσω κάποιους top παίκτες και η αυτοπεποίθησή μου είναι στο μέγιστο. Αυτό που πρέπει να κάνω είναι να είμαι ήρεμος και να το εκμεταλλευτώ στο έπακρο. Έχω πιθανότητες να κερδίσω τον τίτλο. Γιατί όχι;».

Αναφερόμενος στα είδωλά του είπε: «Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι το είδωλό μου. Τόσο για την προσωπικότητά του, όσο και για τα κατορθώματα του εντός του court. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που θαυμάζω όμως. Μου αρέσει το πάθος που δείχνουν στο court. Μου αρέσει ο Μάριν Τσίλιτς και το παιχνίδι του, που μπορεί να γίνει φοβερό στο πικ του. Επίσης μου αρέσει η ενέργεια του Ράφαελ Ναδάλ μέσα στο court. Σε κάθε χτύπημα είναι διαφορετικός. Η γλώσσα του σώματος δείχνει πως θέλει να κερδίσει τόσο πολύ. Είναι τόσο αθλητικός και τον θαυμάζω πολύ».

Κατά τη διάρκεια της προπόνησής του στο US Open, o Τσιτσιπάς έπιασε το μικρόφωνο, καταγράφοντας ένα περιστατικό που έγινε viral... Δείτε το...