Με Τσιτσιπά (κι Αλκαράθ) η κλήρωση του τουρνουά του Μόντρεαλ!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κι ο Κάρλος Αλκαράθ θα είναι παρόντες στην κλήρωση του τουρνουά του Μόντρεαλ (05/08) όπου θα συμμετέχουν

Με Τσιτσιπά (κι Αλκαράθ) η κλήρωση του τουρνουά του Μόντρεαλ!

Μεταξύ των λαμπερών προσκεκλημένων στην κλήρωση του τουρνουά του Μόντρεαλ η οποία θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής (5/8) στις 23:00 θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Εκτός του πέμπτου στην παγκόσμια κατάταξη του τένις και ο τέταρτος Κάρλος Αλκαράθ θα είναι παρών.

Αυτή θα είναι η 4η συμμετοχή του Έλληνα τενίστα στο 1000άρι τουρνουά, Canadian Open, στο οποίο μετράει έναν τελικό (2018) κι έναν ημιτελικό (2021), αλλά και τις δύο φορές όταν το αντρικό τουρνουά διεξήχθη στο Τορόντο, καθώς ως γνωστόν η διοργάνωση τη μία χρονιά πραγματοποιείται στο Τορόντο και την άλλη στο Μόντρεαλ, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στις γυναίκες.

Τη μοναδική χρονιά που ο Τσιτσιπάς αγωνίστηκε στο Μόντρεαλ (2019) ηττήθηκε στον πρώτο του αγώνα από τον Πολωνό Χούμπερτ Χουρκάτς.

Αντίθετα, για τον Αλκαράθ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξει στο τουρνουά και μάλιστα έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό μετά από την απουσία του Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο2), λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στον αστράγαλο.

Εκτός από τον Ζβέρεφ απών από το τουρνουά είναι και ο Νόβακ Τζόκοβιτς (No6), ο οποίος την Πέμπτη το βράδυ απέσυρε και τυπικά τη συμμετοχή του λόγω της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα σε μη εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

Μια ώρα αργότερα από την κλήρωση των ανδρών (00:00) θα γίνει κι αυτή στο Τορόντο, το οποίο φέτος φιλοξενεί το γυναικείο ταμπλό, όπου παρούσα είναι τόσο η Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σβιόντεκ, όσο και η Νο1 τενίστρια του Καναδά, Λέιλα Φερνάντεζ.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο3) έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό ενώ αυτή θα είναι η μόλις 2η συμμετοχή της στο Τορόντο μετά το ντεμπούτο της το 2019 όπου και ηττήθηκε από την Αμερικανίδα Άλισον Ρίσκε στον πρώτο της αγώνα.

Πέρσι στο Μόντρεαλ η Ελληνίδα τενίστρια, που τα ξημερώματα της Παρασκευής ηττήθηκε από την Σέλμπι Ρότζερς στην πρεμιέρα της στο Σαν Χοσέ, είχε κάνει την καλύτερη πορεία της στο National Bank Open φτάνοντας μέχρι τις «16» όπου ηττήθηκε από τη Βικτόρια Αζαρένκα.