Silicon Valley Classic: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής το ματς της Σάκκαρη με τη Ρότζερς

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (5/8, 02.30) θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Μαρίας Σάκκαρη με τη Σέλμπι Ρότζερς για το Silicon Valley Classic.

Silicon Valley Classic: Τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής το ματς της Σάκκαρη με τη Ρότζερς

Μόνο οι... ξενύχτηδες θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Μαρίας Σάκκαρη με αντίπαλο τη Σέλμπι Ρότζερς για το Silicon Valley Classic, το οποίο διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια.

Οι διοργανωτές όρισαν το ματς για τις 02.30, ενώ το μοναδικό παιχνίδι για τη φάση των «16» του τουρνουά της σειράς 500 της WTA είναι αυτό της Κόκο Γκοφ (ΗΠΑ) κόντρα στη Ναόμι Οσάκα (Ιαπωνία), το οποίο ξεκινάει στις 5 τα ξημερώματα.

Η Ρότζερς επικράτησε εμφατικά της Μπιάνκα Αντρέσκου από τον Καναδά με 6-4, 6-2 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του τουρνουά, ενώ η Σάκκαρη θα δώσει το πρώτο της ματς στη διοργάνωση.

H 29χρονη Αμερικανίδα είναι επί του παρόντος Νο45 στην παγκόσμια κατάταξη κι έχει αντιμετωπίσει την Ελληνίδα πρωταθλήτρια δυο φορές στο παρελθόν, κερδίζοντας και τις δύο αναμετρήσεις το 2021 στο Wimbledon και φέτος στο 500άρι τουρνουά της Αδελαΐδας.