Μάρεϊ: «Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω πολλά θετικά»

Απογοητευμένος μετά τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Citi Open δήλωσε ο Άντι Μάρεϊ 

Μάρεϊ: «Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω πολλά θετικά»

Η πορεία του Άντι Μάρεϊ στην Ουάσιγκτον σταμάτησε πριν καν αρχίσει καθώς στον 1ο γύρο γνώρισε την ήττα από τον Σουηδό Μίκαελ Ίμερ στα 3 sets, μένοντας εκτός τουρνουά.

Στις δηλώσεις του ο Μάρεϊ εμφανίστηκε αρκετά απογοητευμένος τονίζοντας δεν κρατάει πολλά θετικά από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Αυτή τη στιγμή δεν βλέπω πολλά θετικά. Έφτασα εδώ νωρίς προκειμένου να προετοιμαστώ όσο καλύτερα μπορούσα. Προφανώς θα μπορούσα να παίξω καλύτερα».

«Ίσως το μόνο θετικό που μπορώ να κρατήσω τώρα είναι ότι θα έχω περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστώ για το Μόντρεαλ».

Ο 35χρονος, ο οποίος μετράει 19-12 τη φετινή σεζόν, έχοντας φτάσει το 2022 σε δύο τελικούς (Σίδνεϊ, Στουτγκάρδη), βρίσκεται στο Νο50 του κόσμου κάτι που σημαίνει ότι έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί στο US Open ως seeded στο κυρίως ταμπλό, αρκεί φυσικά να κάνει ένα καλό τουρνουά στο Μόντρεαλ που ακολουθεί ή στο Σινσινάτι που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον Καναδά.

«Είναι πολύ πιθανό να είμαι seeded στο US Open. Θα χρειαστεί απλά να κάνω μια καλή πορεία στο Μόντρεαλ ή στο Σινσινάτι. Αν φτάσω σε έναν προημιτελικό ή ημιτελικό-κάτι που μετά από μια τέτοια ήττα δεν είναι ρεαλιστικό-θα ήταν καλό».

«Ωστόσο, νιώθω ότι αν μπορώ να παίξω καλά θα μπορούσα να φτάσω μακριά σε ένα από τα δύο τουρνουά. Θα χρειαστεί σίγουρα να παίξω πολύ καλύτερα».

Τελευταία φορά που ο Μάρεϊ κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο στο Tour ήταν στην Αμβέρσα (European Open) τον Οκτώβριο του 2019.