Τζόκοβιτς: «Δεν έχω λόγια για τη στήριξη του κόσμου»

Μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα σχετικά με το μέλλον του Σέρβου τενίστα στο US Open, ωστόσο ο κόσμος πιέζει με κάθε τρόπο ώστε να αγωνιστεί ο «Νόλε». 

Τζόκοβιτς: «Δεν έχω λόγια για τη στήριξη του κόσμου»

Η συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Grand Slam των Η.Π.Α είναι αμφίβολη καθώς ο Σέρβος τενίστας δεν θέλει να εμβολιαστεί. Απόφαση που στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν… περνάει έτσι δεν μπορεί να εισέλθει στη χώρα.

Παρόλα αυτά, η μεγαλύτερη μερίδα των φίλων του αθλήματος υποστηρίζει τον «Νόλε» και τονίζει πως του αξίζει να λάβει εξαίρεση και να δώσει κανονικά το «παρών» στη διοργάνωση.

Ο θριαμβευτής του Wimbledon θέλησε από τον λογαριασμό του στο twitter να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα χιλιάδες μηνύματα αγάπης που λαμβάνει:

«Ήθελα να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι για όλα τα μηνύματα που μου στέλνετε από όλο τον κόσμο τις τελευταίες μέρες. Δεν το περίμενα και για αυτό νιώθω απίθανα. Σας ευχαριστώ όλους», ήταν τα λόγια του 21 φορές κατακτητή major τίτλου.

Μέχρι σήμερα δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα σχετικά με το μέλλον του στο US Open, όμως σύμφωνα με το γράμμα του νόμου χωρίς να υπάρξει κάποια αλλαγή που θα ανατρέψει τα δεδομένα, δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο τουρνουά.