Swiss Open: Ο Μπερετίνι σταμάτησε τον Τιμ - Στον τελικό κόντρα στον Ρουντ

Ο Ματέο Μπερετίνι νίκησε τον Ντόμινικ Τιμ στο Γκστάαντ της Ελβετίας και προκρίθηκε στον τελικό του Swiss Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον Κάσπερ Ρουντ.

Swiss Open: Ο Μπερετίνι σταμάτησε τον Τιμ - Στον τελικό κόντρα στον Ρουντ

Τελικός των φαβορί προέκυψε στο τουρνουά του Γκστάαντ της Ελβετίας, με τους Ματέο Μπερετίνι και Κάσπερ Ρουντ να παίρνουν εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Σαββάτου (23/7).

Ο Ιταλός ήταν αυτός που έμελλε να βάλει «στοπ» στο νικηφόρο σερί του Ντόμινικ Τιμ, τον οποίο και νίκησε με 6-1, 6-4. Να σημειώσουμε ότι ο Αυστριακός εδώ και μερικές εβδομάδες επιχειρεί την επιστροφή του στο tour, ύστερα από μακρά αποχή λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Νωρίτερα ο Ρουντ είχε ακόμα πιο εύκολο έργο απέναντι στον Άλμπερτ Ράμος-Βίνολας. Ο Νορβηγός (φιναλίστ του φετινού Roland Garros) συνέτριψε τον Ισπανό με 6-2, 6-0, χωρίς μάλιστα να του επιτρέψει ούτε μία ευκαιρία για μπρέικ σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ο κυριακάτικος (24/7) τελικός έχει προγραμματιστεί για τις 12.30 το μεσημέρι. Αυτή θα είναι η πέμπτη φορά που θα αναμετρηθούν στην καριέρα τους οι Ρουντ και Μπερετίνι, οι οποίοι στις τέσσερις προηγούμενες συναντήσεις τους μετρούν από 2 νίκες.