Hamburg Open: Νεανικός τελικός με Αλκαράθ και Μουσέτι! (highlights)

Οι Κάρλος Αλκαράθ και Λορέντζο Μουσέτι είναι οι δύο φιναλίστ του όπεν του Αμβούργου, καθώς αμφότεροι νίκησαν σε straight sets στους ημιτελικούς του Σαββάτου (23/7).

Hamburg Open: Νεανικός τελικός με Αλκαράθ και Μουσέτι! (highlights)

Τα προγνωστικά που ήθελαν τους Κάρλος Αλκαράθ και Λορέντζο Μουσέτι να περνούν στον τελικό του Hamburg European Open επιβεβαιώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου (23/7), καθώς αμφότεροι νίκησαν στους ημιτελικούς και μάλιστα δίχως να απωλέσουν καποιο σετ.

Την αρχή έκανε ο 20χρονος Ιταλός, ο οποίος παρότι... ζορίστηκε στο δεύτερο σετ από τον Φρανσίσκο Τσερούντολο, κατάφερε να αποκλείσει τον Αργεντινό με 6-3, 7-6 (3), παίρνοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό, ο οποίος μάλιστα θα είναι ο πρώτος στην καριέρα του νεαρού.

Ακολούθως ήταν η σειρά του Αλκαράθ, ο οποίος αντιμετώπιζε το μεγάλο αουτσάιντερ του τουρνουά, τον Άλεξ Μολκάν. Μάλιστα, ο Σλοβάκος πήγε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ, εκεί όμως ο 19χρονος Ισπανός ήταν κυρίαρχος, για να κερδίσει τελικά με χαρακτηριστική ευκολία το ματς με 7-6 (2), 6-1.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν σε επαγγελματικό επίπεδο οι Αλκαράθ και Μουσέτι, με τον πρώτο να ψάχνει τον 5ο τίτλο του για το 2022 και τον δεύτερο το παρθενικό του τρόπαιο. Ο τελικός θα διεξαχθεί την Κυριακή (24/7) στις 16.00.