Hamburg Open: «Αέρας» στα ημιτελικά ο Αλκαράθ, συνέτριψε τον Χατσάνοφ! (highlights)

Ο Κάρλος Αλκαράθ έκανε... σκόνη τον Κάρεν Χατσάνοφ χάνοντας μόλις δύο γκέιμ σε ολόκληρο το παιχνίδι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Hamburg European Open, όπου θα αντιμετωπίσει τον άσημο Άλεξ Μολκάν από τη Σλοβακία.

Hamburg Open: «Αέρας» στα ημιτελικά ο Αλκαράθ, συνέτριψε τον Χατσάνοφ! (highlights)

Ολοταχώς προς τον 5ο τίτλο του μέσα στο 2022 βαδίζει το νέο «παιδί θαύμα» του τένις. Ο Κάρλος Αλκαράθ έδειξε για άλλη μια φορά το αστείρευτο ταλέντο του στο κορτ, όπου... κονιορτοποίησε τον Κάρεν Χατσάνοφ (Ρωσία) στα προημιτελικά του Hamburg European Open με 6-0, 6-2!

Ο 19χρονος Ισπανός έτσι πήρε με χαρακτηριστική άνεση το εισιτήριο για τα ημιτελικά του τουρνουά στο Αμβούργο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ Μολκάν. Ο άσημος Σλοβάκος έκανε την έκπληξη και επικράτησε με walkover επί του Μπόρνα Τσόριτς (Κροατία), ο οποίος εγκατέλειψε με το σκορ στο 7-6, 2-0 υπέρ του Μολκάν.

Στον έτερο ημιτελικό του χωμάτινου τουρνουά στο Αμβούργο θα βρεθούν ο Λορέντζο Μουσέτι και ο Φρανσίσκο Τσερούντολο. Ο επίσης νεαρός ταλαντούχος από την Ιταλία νίκησε με τη σειρά του τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα (Ισπανία) με 6-3, 6-4, ενώ ο Αργεντινός Τσερούντολο επικράτησε 6-3, 4-6, 7-6 του Ασλάν Καράτσεφ (Ρωσία).