Δύσκολο έως απίθανο να παίξει στον Καναδά ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Πέρα από το US Open, ο Νόβακ Τζόκοβιτς εκτός απροόπτου δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος ούτε στο επερχόμενο Masters του Μόντρεαλ, καθώς δεν σκοπεύει να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

Δύσκολο έως απίθανο να παίξει στον Καναδά ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Τα προβλήματα του Νόβακ Τζόκοβιτς εξαιτίας της ανένδοτης στάσης του απέναντι στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού όλο και αυξάνονται.

Πέρα από το US Open, όπου όπως όλα δείχνουν δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος, ο Σέρβος τενίστας θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να συμμετάσχει και στο επερχόμενο Masters του Μόντρεαλ, το οποίο θα χρησιμοποιούσε ως προετοιμασία για το Flashing Meadows.

Χαρακτηριστική ήταν η τοποθέτηση του διευθυντή του National Bank Open του Καναδά, Γιουτζίν Λαπιέρ, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε, ξεκαθάρισε πως οι πιθανότητες του «Νόλε» να μπει στον Καναδά δεν είναι και τόσο καλές:

«Είτε η κυβέρνηση του Καναδά πρέπει να αλλάξει τος κανονισμούς για τον εμβολιασμό, είτε θα πρέπει να σηκώσει τα μανίκια του και να κάνει το εμβόλιο. Αλλά δε νομίζω ότι κάποιο απ' αυτά τα δυο σενάρια είναι ρεαλιστικά».

Στο ίδιο... μήκος κύματος και η δήλωση του Καναδού Υπουργού Υγείας, Ζαν Ιβ Ντουκλό, ο οποίος τόνισε σχετικά με τους κανονισμούς: «Οι κανονισμοί ισχύουν για όλους. Υπάρχουν ορισμένες εξαιρέσεις, αλλά οι κανονισμοί εφαρμόζονται σε όλους και η πανδημία δεν έχει τελειώσει ακόμα».