Τζόκοβιτς σε Κύργιο: «Πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας»

Οι δηλώσεις του Νόβακ Τζόκοβιτς και η παραδοχή του για τον Νικ Κύργιο, μετά τη νίκη του στον τελικό του Wimbledon.

Τζόκοβιτς σε Κύργιο: «Πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κατέκτησε το 21ο Grand Slam της καριέρας του, επικρατώντας με 3-1 του Νικ Κύργιου στον τελικό του Wimbledon. Μετά το τέλος του αγώνα, έβγαλε αρχικά το καπέλο στον αντίπαλό του:

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο να πεις παρηγορητικές λέξεις σε έναν ηττημένο σε τελικό. Είναι από τους καλύτερους του κόσμου όμως ο Νικ και του αξίζουν συγχαρητήρια. Σε σέβομαι πάρα πολύ γιατί είσαι ένα απίστευτο ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα δούμε περισσότερα πράγματα. Δεν περίμενα ότι θα πω καλά λόγια για σένα αν σκεφτείς τη σχέση μας (γέλια). Και πρέπει να ξανασκεφτείς τη σχέση μας. Έχασε γιατί άρχισε να με... ενοχλεί στα σόσιαλ. Δεν ξέρω αν θα κεράσει το ποτό σήμερα ή μια άλλη ημέρα, αλλά ειλικρινά πιστεύω πως είναι η έναρξη μιας υπέροχης σχέσης και εκτός court. Δεν του απάντησα για τις... τρέλες στο κλαμπ που ζήτησε, γιατί ήταν δίπλα μου η γυναίκα μου εκείνη την ώρα. Ας αρχίσουμε με ένα δείπνο και βλέπουμε».

Όσο για το 21ο Grand Slam της καριέρας του προσέθεσε: «Δεν υπάρχουν λέξεις γι’ αυτόν τον τίτλο. Πάντα ήταν και θα μείνει το πιο σημαντικό τουρνουά για μένα. Στην Σερβία έβλεπα τον Σάμπρας και ζητούσα από τον πατέρα μου να μου πάρει ρακέτα. Οι πρώτες μου εικόνες είναι από το Wimbledon. Σημαίνει πολλά για μένα κάθε φορά που το κερδίζω. Είναι τρομερό να κερδίζω 7 φορές εδώ. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου, αλλά και την κόρη μου που ήρθε σήμερα να με δει. Ο γιος μου λείπει, αλλά πρέπει να παίζει ένα σετ με τον γιο του Μπράιαν».