Wimbledon 2022: Mόνο ο Κύργιος χωρίζει τον Τζόκοβιτς από το 21ο γκραν σλαμ του!

Ο Νόβακ Τζοκοβιτς παρότι έχασε το πρώτο σετ από τον Κάμερον Νόρι επικράτησε στον ημιτελικό του Wimbledon με 3-1 και προκρίθηκε στον 32ο γκραν σλαμ τελικό της καριέρας του στοχεύοντας στο 21ο του τίτλο και 4ο διαδοχικό στο Λονδίνο!

Wimbledon 2022: Mόνο ο Κύργιος χωρίζει τον Τζόκοβιτς από το 21ο γκραν σλαμ του!

Tα προγνωστικά επιβεβαιώθηκαν κι ο νικητής των τελευταίων τριών «εκδόσεων» του αντρικού τουρνουά του Wimbledon ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα υπερασπιστεί τα «σκήπτρα» του.

Ο Σέρβος νίκησε, με μια ακόμη ανατροπή στην τρέχουσα διοργάνωση και τον Κάμερον Νόρι, στα τέσσερα σετ (2-6, 6-3, 6-2, 6-4), στο κεντρικό κορτ και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Wimbledon, όπου θα αντιμετωπίσει τον (πρωτάρη σε τελικό γκραν σλαμ) Νικ Κύργιο την Κυριακή (10/7, 16.00) όπου θα έχει ξανά το... βάρος του φαβορί.

Μετά από 2 ώρες και 37 λεπτά αγώνα, ο 35χρονος επικράτησε του Βρετανού και Νο9 του ταμπλό, πανηγύρισε την 27η συνεχόμενη νίκη του στο Βρετανικό Major και “έκλεισε” τη θέση του στον 32ο Grand Slam τελικό της καριέρας του.

Εκεί όπου στόχος του θα είναι ο 21ος τίτλος για να μειώσει τη διαφορά από τον ρέκορντμαν των τίτλων σε κορυφαία τουρνουά Ράφα Ναδάλ (22) και να ξεφύγει από τον Ρότζερ Φέντερερ των 20.