Κύργιος για Ναδάλ: «Όλοι ευχόμαστε να σε δούμε σύντομα και πάλι υγιή!»

Ο Νικ Κύργιος, μαθαίνοντας την απόφαση του Ράφα Ναδάλ ν' αποσυρθεί από τον μεταξύ τους ημιτελικό του Wimbledon ανοίγοντας τους τον δρόμο για τον παρθενικό τελικό grand slam, με μήνυμα του στο instagram ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Ισπανό.

Κύργιος για Ναδάλ: «Όλοι ευχόμαστε να σε δούμε σύντομα και πάλι υγιή!»

Περιμένοντας την ανάδειξη του αντιπάλου του στον τελικό του Wimbledon, παρθενικό σε grand slam τουρνουά, στην καριέρα του - μετά την απόφαση του Ράφα Ναδάλ να μην αγωνιστεί, λόγω τραυματισμού (σ. θλάση στους κοιλιακούς) στον μεταξύ τους ημιτελικό - ο Νικ Κύργιος έδειξε, αν μη τι άλλο, ότι μπορεί να έχει ένα σωρό... κουσούρια αλλά μεταξύ αυτών δεν είναι η έλλειψη ενσυναίσθησης...

Ο 27χρονος Ελληνοαυστραλός ευχήθηκε καλή και ταχεία ανάρρωση στον Ισπανό, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του που τον ευνοούσε.

«Διαφορετικοί παίκτες, διαφορετικές προσωπικότητες. Ελπίζω η αποθεραπεία σου να πάει καλά και όλοι ευχόμαστε σε δούμε σύντομα και πάλι υγιή», έγραψε στο Instagram ο Κύργιος, ο οποίος θα έχει επιπλέον ημέρες ξεκούρασης για να αντιμετωπίσει έναν εκ των Τζόκοβιτς - Νόρι στον τελικό της Κυριακής.