Wimbledon: Ο ακατάβλητος Ναδάλ αντίπαλος του Κύργιου στον ημιτελικό!

Ο Ράφα Ναδάλι βρέθηκε να χάνει 0-1 κι 1-2 σετ και παρότι τον παρακαλούσε ο πατέρας του να βγει από το κορτ καθότι χώλαινε, το... γύρισε σε 3-2 κόντρα στον Τέιλορ Φριτζ και στο τάι μπρέικ πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά Wimbledon όπου θ' αντιμετωπίσει τον Νικ Κύργιο

Wimbledon: Ο ακατάβλητος Ναδάλ αντίπαλος του Κύργιου στον ημιτελικό!

Παίζοντας με αναλγητικά αλλά και με καρδιά... χιλίων λεόντων ο Ράφα Ναδάλ πέτυχε μια ακόμη επική νίκη

O 36χρονος Ισπανός, ήταν έτοιμος να καταρρεύσει στα μέσα του 2ου σετ, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα τραυματισμού στους κοιλιακούς.

Ο πατέρας του κι οι άνθρωποι της ομάδας του, τον… παρακαλούσαν να εγκαταλείψει και να σταματήσει να καταπονεί το σώμα του. Εκείνος ανένδοτος, συνέχιζε. Να πονά, αλλά να μάχεται.

Και κέρδισε.

Τα παυσίπονα επέδρασαν, συνήθισε τον πόνο κι επικράτησε στο τάιμ μπρέικ του 5ου σετ, επί του Τέιλορ Φριτς που προηγήθηκε δις στον αγώνα των 4 ωρών και 21 λεπτών!

Ο Ίβηρας προκρίθηκε στον 8ο ημιτελικό της καριέρας του στο Wimbledon, επικρατώντας του Αμερικανού και Νο14 τενίστα του κόσμου, με 3-6, 7-5, 3-6, 7-5, 7-6(9-4).

Την Παρασκευή (8/7), θα συναντήσει τον Νικ Κύργιο, σε ένα σπουδαίο ματς, όπου έρχονται αντιμέτωποι όχι μόνο δύο τενίστες αλλά και δύο αθλητικές κοσμοθεωρίες...