Wimbledon: «Αψεγάδιαστη» στα ημιτελικά η Σιμόνα Χάλεπ!

Η Ρουμάνα Σιμόνα Χάλεπ κέρδισε εύκολα 2-0 σετ την Αμάντα Ανισίμοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Wimbledon χωρίς να έχει χάσει σετ ακόμη!

Wimbledon: «Αψεγάδιαστη» στα ημιτελικά η Σιμόνα Χάλεπ!

Δύο βήματα από τον τρίτο τίτλο καριέρας σε γκραν σλαμ και τον δεύτερο της στο Wimbledon βρίσκεται η Σιμόνα Χάλεπ

Η 30χρονη Ρουμάνα, πρωταθλήτρια του 2019 στο Λονδρέζικο τουρνουά, επικράτησε εύκολα στον τρίτο προημιτελικό της διοργάνωσης επί της (Νο20 του ταμπλό) Αμάντα Ανισίμοβα και προκρίθηκε στα ημιτελικά Major διοργάνωσης για 9η φορά στην καριέρα της και 3η στην Αγγλική πρωτεύουσα.

Μετά από μόλις 63 λεπτά, επικράτησε της 20χρονης Αμερικανίδας με 6-2, 6-4 και την Πέμπτη (7/7) θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα με φόντο μια θέση στον τελικό του θεσμού.

Στα αξιοσημείωτα ότι δεν έχει χάσει ακόμη σετ στο τουρνουά η Χάλεπ!

Για 1η φορά μετά τον Ιανουάριο του 2020, η πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου θα είναι παρούσα σε ημιτελική φάση Grand Slam διοργάνωση και με τη νίκη επί της Αμερικανίδας, έφτασε τις 12 συνεχόμενες στο Wimbledon.

Με μόλις έξι αβίαστα λάθη ολοκλήρωσε τον προημιτελικό της η Ρουμάνα, που περιόρισε την επιθετικότητα της Ανισίμοβα και την ώθησε σε πολλά unforced errors (27).

Τα 1/8 break points της 20χρονης, έπαιξαν ανασταλτικό παράγοντα στη straight sets νίκη της Χάλεπ. Από την πλευρά της, η Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, μέτρησε 4/6 ευκαιρίες για break και τελείωσε τον αγώνα με 37/54 κερδισμένους πόντους πίσω από το σερβίς της.