Wimbledon: Στα προημιτελικά ο Κύργιος, 3-2 τον Νακασίμα! - Πέρασαν και οι Γκαρίν, Φριτζ

Ο Νικ Κύργιος νίκησε 3-2 σετ τον Μπράντον Νακασίμα και πέρασε στα προημιτελικά του Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2014! Στους «8» και οι Τέιλορ Φριτζ, Κριστιάν Γκαρίν

Wimbledon: Στα προημιτελικά ο Κύργιος, 3-2 τον Νακασίμα! - Πέρασαν και οι Γκαρίν, Φριτζ

Έστω και αν αυτή τη φορά έφτασε στα όριά του απέναντι στον ανερχόμενο και ιδιαίτερα σκληροτράχηλο Μπράντον Νακασίμα, ο Νικ Κύργιος πήρε την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά του Wimbledon για δεύτερη φορά στην καριέρα του μετά το 2014!

Ο Ελληνοαυστραλός είχε ξανά σε μεγάλη μέρα το σερβίς του, πετυχαίνοντας συνολικά 35 άσους στο παιχνίδι (έναντι μόλις 10 του Αμερικανού), ενώ είχε και ποσοστό 73% επιτυχημένων πρώτων σερβίς.

Έστω και έτσι, ο Κύργιος... ίδρωσε για να κάμψει την αντίσταση του 20χρονου Νακασίμα, φτάνοντας ωστόσο στην τελική επικράτηση με 4-6, 6-4, 7-6, 3-6, 6-2 σε ένα ματς με συνολική διάρκεια 3 ώρες και 10 λεπτά.

Νωρίτερα οι Κριστιάν Γκαρίν (Χιλή) και Άλεξ Ντε Μινόρ (Αυστραλία) προσέφεραν ένα συναρπαστικό παιχνίδι στους θεατές, με τον πρώτο να κερδίζει ύστερα από συγκλονιστική ανατροπή με 2-6, 5-7, 7-6, 6-4, 7-6.

Πολύ πιο εύκολη ήταν η πρόκριση στους «8» για τον Τέιλορ Φριτζ, καθώς ο Αμερικανός δεν άφησε το παραμικρό περιθώριο στον τρίτο Αυστραλό της... παρέας, τον Τζέισον Κούμπλερ, τον οποίο συνέτριψε με 6-3, 6-1, 6-4.